Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція щодо блокування ігрового облікового запису (ID #17581)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksonchik

Козак
23 Тра 2025
16
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@maksonchik2437 (діскорд та тг одинакові)
Детальний опис скарги/ситуації
Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого блокування за порушення правил сервера (продаж ігрової валюти). Я повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку та визнаю, що мої дії негативно вплинули на економічний баланс та ігрову атмосферу проекту.
Посилання на докази
[URL='https://drive.google.com/file/d/12Ba4KrZgmGO4PbKsOWUox62M-O--R5Cx/view']тик[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Перманентний бан
Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA!

Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого блокування за порушення правил сервера (продаж ігрової валюти). Я повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку та визнаю, що мої дії негативно вплинули на економічний баланс та ігрову атмосферу проекту.

За час перебування в бані я мав можливість обдумати ситуацію і зрозумів, що жодна миттєва вигода не варта втрати доступу до спільноти та друзів, яких я знайшов на цьому сервері. Ukraine GTA для мене — це не просто гра, а простір для відпочинку, і мені щиро прикро, що я підвів команду проекту.

Я готовий до наступних кроків задля розблокування:

• Повне обнулення майна, бізнесів та банківського рахунку.
  • Згода на тривалий випробувальний термін.
  • Прийняття будь-яких додаткових санкцій, які ви вважаєте за потрібне призначити.
Я прошу лише про один шанс почати все з чистого аркуша. Обіцяю, що в майбутньому ви бачитимете мене лише як законослухняного гравця, який поважає правила та працю розробників.

Дякую за увагу до моєї заяви та сподіваюся на ваше розуміння.

З повагою, Maksonchik

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Наразі амністія вам не можлива.
Зверніться через 30 діб.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі