- 23 Тра 2025
- 16
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- @maksonchik2437 (діскорд та тг одинакові)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого блокування за порушення правил сервера (продаж ігрової валюти). Я повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку та визнаю, що мої дії негативно вплинули на економічний баланс та ігрову атмосферу проекту.
- Посилання на докази
- [URL='https://drive.google.com/file/d/12Ba4KrZgmGO4PbKsOWUox62M-O--R5Cx/view']тик[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Перманентний бан
Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA!
Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого блокування за порушення правил сервера (продаж ігрової валюти). Я повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку та визнаю, що мої дії негативно вплинули на економічний баланс та ігрову атмосферу проекту.
За час перебування в бані я мав можливість обдумати ситуацію і зрозумів, що жодна миттєва вигода не варта втрати доступу до спільноти та друзів, яких я знайшов на цьому сервері. Ukraine GTA для мене — це не просто гра, а простір для відпочинку, і мені щиро прикро, що я підвів команду проекту.
Я готовий до наступних кроків задля розблокування:
Дякую за увагу до моєї заяви та сподіваюся на ваше розуміння.
З повагою, Maksonchik
Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого блокування за порушення правил сервера (продаж ігрової валюти). Я повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку та визнаю, що мої дії негативно вплинули на економічний баланс та ігрову атмосферу проекту.
За час перебування в бані я мав можливість обдумати ситуацію і зрозумів, що жодна миттєва вигода не варта втрати доступу до спільноти та друзів, яких я знайшов на цьому сервері. Ukraine GTA для мене — це не просто гра, а простір для відпочинку, і мені щиро прикро, що я підвів команду проекту.
Я готовий до наступних кроків задля розблокування:
- Повне обнулення майна, бізнесів та банківського рахунку.
- Згода на тривалий випробувальний термін.
- Прийняття будь-яких додаткових санкцій, які ви вважаєте за потрібне призначити.
Дякую за увагу до моєї заяви та сподіваюся на ваше розуміння.
З повагою, Maksonchik