Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція щодо блокування облікового запису(ID #17581)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksonchik

Козак
23 Тра 2025
16
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@maksonchik2437 (діскорд та тг однакові)
Детальний опис скарги/ситуації
Звертаюся до керівництва та адміністрації проекту Ukraine GTA5 з проханням про перегляд рішення щодо мого блокування за продаж ігрової валюти.

Я повністю визнаю свою провину та усвідомлюю, що мої дії були грубим порушенням правил сервера, які шкодять економіці та ігровому процесу. На момент вчинення порушення я не до кінця оцінював наслідки, але зараз, після тривалого часу в бані, я щиро шкодую про скоєне. Цей досвід став для мене уроком: жодні ресурси не варті втрати можливості бути частиною вашої спільноти.
Посилання на докази
https://drive.google.com/file/d/12Ba4KrZgmGO4PbKsOWUox62M-O--R5Cx/view?usp=sharing
Яке покарання оскаржуєте
Перманентне блокування ігрового облікового запису.
Я дуже ціную зусилля розробників та адміністрації, які створюють цей проект, і справді сумую за атмосферою сервера та друзями. Я хочу отримати другий шанс і довести, що можу бути добропорядним гравцем.

Задля розблокування я погоджуюся на будь-які умови адміністрації, зокрема:
  • Повне обнулення всіх віртуальних активів (гроші, автомобілі, нерухомість, бізнеси).
  • Встановлення тривалого випробувального терміну.
  • Будь-які додаткові обмеження, які ви вважаєте за необхідне застосувати.
Я готовий почати свій шлях на сервері з нуля, дотримуючись усіх правил проекту без винятку. Сподіваюся на вашу поблажливість та розуміння.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі