Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Апеляція щодо бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luman212

Козак
11 Сер 2025
9
Нікнейм адміністратора
K. Lev, 419
Ваш статичний ID
23286
Звʼязок з Вами
ds: Luman212
Детальний опис скарги/ситуації
  • Добрий день, шановна адміністраціє.

Пишу вам з проханням переглянути моє покарання та надати амністію/пом’якшення бану.

Декілька днів я не заходив у гру, а коли повернувся на сервер, мене телепортували адміністратори. Я уточнив, чи це не помилка, але мені запропонували зайти в Discord. Після цього мене попросили прицілитися біля голови та вистрілити, а потім зробити те саме ближче. Коли пошкодження пройшло некоректно, мені повідомили, що у мене неправильні хітбокси.

Я щиро не розумів, у чому проблема, тому попросив пояснити. Мені показали через OpenIV файл, який відповідає за хітбокси. Пізніше я самостійно перевірив свої файли та зрозумів, що у стандартних хітбоксах є різні типи, а один із них у мене був замінений на всі. Раніше я встановлював багато різних редуксів, зберігав та міняв файли, а після перевстановлення Windows та GTA 5 уже не пам’ятав, який файл за що відповідає. Просто переносив їх у гру і частково редагував свій Redux. Я не мав наміру використовувати чіти або отримувати перевагу — це була моя помилка через необережність і нерозуміння.

Після перевірки мені видали бан на 30 днів за софт, а потім інший адміністратор — перманентний бан. Це дуже образливо, бо я провів на проекті багато годин, тренувався та навіть готувався до турніру. Зі свого боку повністю очистив гру, перевірив цілістність файлів, поставив перевірений редукс та готовий надати будь-які докази, що зараз мій клієнт у повному порядку.

Прошу з розумінням поставитися до ситуації. Я щиро шкодую, що так вийшло, і сподіваюся на пом’якшення покарання або можливість повернутися на проект.

Дякую за ваш час.
Посилання на докази
[LIST=1]_[*][URL]https://imgur.com/a/dM9nVWW[/URL]_[/LIST]
Яке покарання оскаржуєте
permanent
a

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Гра з стороннім ПЗ на сервері заборонена, оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі