- 20 Кві 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- тг oaofoe
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, хочу попросити скоротити період бану, за порушення 4.7 на 29 днів.
Під час гри разом з іншим гравцем до нас приєднався ще один учасник, який почав поводитися агресивно. Він ображав нас, провокував конфлікт та протягом певного часу переслідував по локації, зокрема намагався тиснути нас автомобілем.
У подальшому, для свого захисту, він надав змонтований відеозапис, у якому зафіксовано моє порушення правила 4.7. При цьому відео складається з окремих вирізаних фрагментів, які подані у вигідному для нього світлі та не відображають повної картини подій.
На мою думку, подібні короткі змонтовані докази (тривалістю до 20 секунд) не можуть об’єктивно передавати ситуацію та бути підставою для серйозних висновків.
Зі свого боку визнаю, що піддалася на провокації та не до кінця дотрималась правил. Після цього я повторно ознайомилась з правилами та усвідомила свою помилку. Шкодую про ситуацію, що склалася, і надалі буду уважніше їх дотримуватися.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%90%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%86%D1%96%D1%8F-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8.21698/
- Яке покарання оскаржуєте
- 4.7
Прохання на зменшення покарання