Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція скарги на гравців без організації №8055. Akio Meyer

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Fediuk_Nazar

Новий гравець
13 Гру 2024
2
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
532
Звʼязок з Вами
dairon_ua
Детальний опис скарги/ситуації
Даний гравець поводив себе неадекватно, провокував і тд. Також скарга написана чомусь без його звуку і також він сам в своїй скарзі вказав що обрізав звук і відповідно відео відредаговано. Чому немає те що він говорив а тільки те що говорив я? Сказано мною було просто в повітря а не конкретно даній особі. Так, це можна рахувати як згадування рідних але не конкретної особи. Чи в нас в правилах дозволено провокувати, говорити різні образливі слова а потім коли прилітає аналогічне у відповідь, він пише скаргу але без запису свого мікрофона. Дуже цікава ситуація. Я вважаю що блокування це дуже велике і серйозне покарання, враховуючи подачу скарги з відредагованим відео
Ось його цитата "я тут приложу свою запись экрана "часть звука вырезана так как на фоне был стрим, и только после этого я выключил его что бы услышать что мне он говорит."

У мене нажаль немає відкату
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/members/fediuk_nazar.1360/
Яке покарання оскаржуєте
15 днів блокування
Прошу розглянути апеляцію з можливістю зняття блокування або зменшення терміну, так як скарга написана з відредагованим відео
Також хочу звернути увагу що це моє перше покарання

Чомусь посилання не прикріпляється, тому там вставив стороннє щоб відправилася апеляція
1781002958503.png

Fediuk_Nazar

Новий гравець
13 Гру 2024
2
Посилання на скаргу https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№8055-Оск-рідних-ДМ-авто.23639/#post-73244

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,030
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Адміністратор може відійти від правил перегляду скарги, якщо там є критичні порушення. В вашому випадку, ніякі емоції чи провокації не дають вам права так висловлюватись. Покарання залишається незмінним.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі