- 13 Гру 2024
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 532
- Звʼязок з Вами
- dairon_ua
- Детальний опис скарги/ситуації
- Даний гравець поводив себе неадекватно, провокував і тд. Також скарга написана чомусь без його звуку і також він сам в своїй скарзі вказав що обрізав звук і відповідно відео відредаговано. Чому немає те що він говорив а тільки те що говорив я? Сказано мною було просто в повітря а не конкретно даній особі. Так, це можна рахувати як згадування рідних але не конкретної особи. Чи в нас в правилах дозволено провокувати, говорити різні образливі слова а потім коли прилітає аналогічне у відповідь, він пише скаргу але без запису свого мікрофона. Дуже цікава ситуація. Я вважаю що блокування це дуже велике і серйозне покарання, враховуючи подачу скарги з відредагованим відео
Ось його цитата "я тут приложу свою запись экрана "часть звука вырезана так как на фоне был стрим, и только после этого я выключил его что бы услышать что мне он говорит."
У мене нажаль немає відкату
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/members/fediuk_nazar.1360/
- Яке покарання оскаржуєте
- 15 днів блокування
Прошу розглянути апеляцію з можливістю зняття блокування або зменшення терміну, так як скарга написана з відредагованим відео
Також хочу звернути увагу що це моє перше покарання
Чомусь посилання не прикріпляється, тому там вставив стороннє щоб відправилася апеляція
Також хочу звернути увагу що це моє перше покарання
Чомусь посилання не прикріпляється, тому там вставив стороннє щоб відправилася апеляція