Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція на скаргу 4780

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Paracetamol

Козак
11 Вер 2025
25
Нікнейм адміністратора
Drake
Ваш статичний ID
25272
Звʼязок з Вами
t_a_n_y_a_
Детальний опис скарги/ситуації
Шановний адміністраторе!

Хочу звернутися до вас із проханням переглянути рішення щодо покарання, яке було видано мені за результатами розгляду скарги.

Під час перегляду відео чітко видно й чути, що конфлікт був спровокований іншим гравцем. Саме він першим почав ображати мене та неодноразово відкрито погрожував, що зафіксовано на відео. На жаль, ці дії з його боку не були враховані, і жодного покарання для нього застосовано не було.

Я визнаю, що з мого боку реакція була неправильною, і мені шкода, що я дозволила собі емоційні висловлювання. Проте хочу наголосити, що я не починала конфлікт, нікого не ображала першою і не мала наміру порушувати правила сервера. Я стала жертвою провокації, оскільки для мене неприйнятно, коли інша людина безпідставно погрожує та ображає.

Прошу вас врахувати ці обставини, повторно переглянути відеоматеріал та:

* застосувати відповідне покарання до гравця, який спровокував конфлікт;
* розглянути можливість пом’якшення мого покарання.

Також прошу звернути увагу на мою статистику: за весь час гри я не маю суттєвих порушень, дотримуюся правил сервера і завжди намагаюся грати чесно.

Дякую за приділений час та об’єктивний розгляд ситуації. Сподіваюся на справедливе рішення.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/4r1DEJLLVWY?si=Uc669bA5Fddkw6fi[/URL]_Ось ще відео доказ проти цього гравця, який мене вбив, Зауважте, цей момент він у своїй скаргі не відправив.
Яке покарання оскаржуєте
Образа рідних. Номер скарги 4780
Апеляція на скаргу 4780

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Переглянув відкат. Дуже негарно з Вашого боку. Ви могли продовжити бесіду з гравцем десятками інших способів, але Ви обрали той, який карається майже максимальними термінами. Я не бачу причин для амністії. очікуйте розблокування, продовжити гру маєте можливість з твінк-персонажа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі