- 11 Вер 2025
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Drake
- Ваш статичний ID
- 25272
- Звʼязок з Вами
- t_a_n_y_a_
- Детальний опис скарги/ситуації
- Шановний адміністраторе!
Хочу звернутися до вас із проханням переглянути рішення щодо покарання, яке було видано мені за результатами розгляду скарги.
Під час перегляду відео чітко видно й чути, що конфлікт був спровокований іншим гравцем. Саме він першим почав ображати мене та неодноразово відкрито погрожував, що зафіксовано на відео. На жаль, ці дії з його боку не були враховані, і жодного покарання для нього застосовано не було.
Я визнаю, що з мого боку реакція була неправильною, і мені шкода, що я дозволила собі емоційні висловлювання. Проте хочу наголосити, що я не починала конфлікт, нікого не ображала першою і не мала наміру порушувати правила сервера. Я стала жертвою провокації, оскільки для мене неприйнятно, коли інша людина безпідставно погрожує та ображає.
Прошу вас врахувати ці обставини, повторно переглянути відеоматеріал та:
* застосувати відповідне покарання до гравця, який спровокував конфлікт;
* розглянути можливість пом’якшення мого покарання.
Також прошу звернути увагу на мою статистику: за весь час гри я не маю суттєвих порушень, дотримуюся правил сервера і завжди намагаюся грати чесно.
Дякую за приділений час та об’єктивний розгляд ситуації. Сподіваюся на справедливе рішення.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://youtu.be/4r1DEJLLVWY?si=Uc669bA5Fddkw6fi[/URL]_Ось ще відео доказ проти цього гравця, який мене вбив, Зауважте, цей момент він у своїй скаргі не відправив.
- Яке покарання оскаржуєте
- Образа рідних. Номер скарги 4780
Апеляція на скаргу 4780