Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Апеляція на розбан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksandr Slobozhenko

Новий гравець
3 Січ 2025
5
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
10820
Звʼязок з Вами
sanya5504
Детальний опис скарги/ситуації
Стався такий інцедент, хлопець #15724 згадав про родичів, а саме маму, далі продовжувати не хочу, він це сказав та я записав (я реально не хочу щоб його банили бо хлопець оказався реально хорошим, він мені пообіцяв такого більше не говорити) і потім між хлопцями ті що були збоку підшучував шо типу я можу закинути, шо я там можу не закидати і тд. в один момент я сказав що хай дає 1кк та я не буду закидати, я це сказав повністю признаю але це було в шутку, не в серйоз, в кінці інцеденту ми пішли з ним поговорити, я йому сказав що дивись я тебе відкидати нікуди не буду та шинтажувати теж не буду бо я не такий, просто хочу тобі сказати щоб ти більше такого ніколи не казав ні в грі ні в реальному житті, якщо ти мені обіцяєш такого не робити то я закидувати на форум не буду ти мені просто пообіцяй такого більше не говорити, ми з ним розійшлися на хорошій ноті та я думаю що він сам вам це скаже, що я не збирався його шинтажувати бо я йому тоді так і сказав що шинтажувати тебе не буду бо я не такий, він сам це я думаю може підтвердити та люли які були поруч можуть доказати це, а саме #15094 та #19937
Посилання на докази
немає так як я не хочу щоб людину забанили, хочу щоб всі розійшлися мирно та так як воно було насправді, але зможу показати якщо це дуже потрібно буде
Яке покарання оскаржуєте
На мене подав скаргу Deep Hikka, за те що я ніби шинтажую людиною вимагаю гроші за те щоб не закидати на форум, посилання на відео яке полали на мене: https://youtu.be/UMZkfEv73Bw?feature=shared
1. Нікнейм адміністратора: Xtray Falles
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Slobozhenko #10820
3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: sanya5504
4. Суть скарги: Стався такий інцедент, хлопець #15724 згадав про родичів, а саме маму, далі продовжувати не хочу, він це сказав та я записав і потім між хлопцями ті що були збоку підшучував шо типу я можу закинути, шо я там можу не закидати і тд. в один момент я сказав що хай дає 1кк та я не буду закидати, я це сказав повністю признаю але це було в шутку, не в серйоз, в кінці інцеденту ми пішли з ним поговорити, я йому сказав що дивись я тебе відкидати нікуди не буду та шинтажувати теж не буду бо я не такий, просто хочу тобі сказати щоб ти більше такого ніколи не казав ні в грі ні в реальному житті, якщо ти мені обіцяєш такого не робити то я закидувати на форум не буду ти мені просто пообіцяй такого більше не говорити, ми з ним розійшлися на хорошій ноті та я думаю що він сам вам це скаже, що я не збирався його шинтажувати бо я йому тоді так і сказав що шинтажувати тебе не буду бо я не такий, він сам це я думаю може підтвердити та люли які були поруч можуть доказати це, а саме #15094 та #19937
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
IMG_20260213_222233.jpg

6. Дата видачі покарання: 13.02.2026

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Це у вас перше серйозне порушення правил, тому бан буде знято.
Вподальшому амністій не буде,слідкуйте за тим, що ви кажете

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі