- 3 Січ 2025
- 5
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles
- Ваш статичний ID
- 10820
- Звʼязок з Вами
- sanya5504
- Детальний опис скарги/ситуації
- Стався такий інцедент, хлопець #15724 згадав про родичів, а саме маму, далі продовжувати не хочу, він це сказав та я записав (я реально не хочу щоб його банили бо хлопець оказався реально хорошим, він мені пообіцяв такого більше не говорити) і потім між хлопцями ті що були збоку підшучував шо типу я можу закинути, шо я там можу не закидати і тд. в один момент я сказав що хай дає 1кк та я не буду закидати, я це сказав повністю признаю але це було в шутку, не в серйоз, в кінці інцеденту ми пішли з ним поговорити, я йому сказав що дивись я тебе відкидати нікуди не буду та шинтажувати теж не буду бо я не такий, просто хочу тобі сказати щоб ти більше такого ніколи не казав ні в грі ні в реальному житті, якщо ти мені обіцяєш такого не робити то я закидувати на форум не буду ти мені просто пообіцяй такого більше не говорити, ми з ним розійшлися на хорошій ноті та я думаю що він сам вам це скаже, що я не збирався його шинтажувати бо я йому тоді так і сказав що шинтажувати тебе не буду бо я не такий, він сам це я думаю може підтвердити та люли які були поруч можуть доказати це, а саме #15094 та #19937
- Посилання на докази
- немає так як я не хочу щоб людину забанили, хочу щоб всі розійшлися мирно та так як воно було насправді, але зможу показати якщо це дуже потрібно буде
- Яке покарання оскаржуєте
- На мене подав скаргу Deep Hikka, за те що я ніби шинтажую людиною вимагаю гроші за те щоб не закидати на форум, посилання на відео яке полали на мене: https://youtu.be/UMZkfEv73Bw?feature=shared
1. Нікнейм адміністратора: Xtray Falles
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Slobozhenko #10820
3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: sanya5504
4. Суть скарги: Стався такий інцедент, хлопець #15724 згадав про родичів, а саме маму, далі продовжувати не хочу, він це сказав та я записав і потім між хлопцями ті що були збоку підшучував шо типу я можу закинути, шо я там можу не закидати і тд. в один момент я сказав що хай дає 1кк та я не буду закидати, я це сказав повністю признаю але це було в шутку, не в серйоз, в кінці інцеденту ми пішли з ним поговорити, я йому сказав що дивись я тебе відкидати нікуди не буду та шинтажувати теж не буду бо я не такий, просто хочу тобі сказати щоб ти більше такого ніколи не казав ні в грі ні в реальному житті, якщо ти мені обіцяєш такого не робити то я закидувати на форум не буду ти мені просто пообіцяй такого більше не говорити, ми з ним розійшлися на хорошій ноті та я думаю що він сам вам це скаже, що я не збирався його шинтажувати бо я йому тоді так і сказав що шинтажувати тебе не буду бо я не такий, він сам це я думаю може підтвердити та люли які були поруч можуть доказати це, а саме #15094 та #19937
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
6. Дата видачі покарання: 13.02.2026
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Slobozhenko #10820
3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: sanya5504
4. Суть скарги: Стався такий інцедент, хлопець #15724 згадав про родичів, а саме маму, далі продовжувати не хочу, він це сказав та я записав і потім між хлопцями ті що були збоку підшучував шо типу я можу закинути, шо я там можу не закидати і тд. в один момент я сказав що хай дає 1кк та я не буду закидати, я це сказав повністю признаю але це було в шутку, не в серйоз, в кінці інцеденту ми пішли з ним поговорити, я йому сказав що дивись я тебе відкидати нікуди не буду та шинтажувати теж не буду бо я не такий, просто хочу тобі сказати щоб ти більше такого ніколи не казав ні в грі ні в реальному житті, якщо ти мені обіцяєш такого не робити то я закидувати на форум не буду ти мені просто пообіцяй такого більше не говорити, ми з ним розійшлися на хорошій ноті та я думаю що він сам вам це скаже, що я не збирався його шинтажувати бо я йому тоді так і сказав що шинтажувати тебе не буду бо я не такий, він сам це я думаю може підтвердити та люли які були поруч можуть доказати це, а саме #15094 та #19937
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
6. Дата видачі покарання: 13.02.2026