- 9 Жов 2024
- 687
До Верховного суду штату San Andreas
До Верховного суду штату San AndreasАПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА
на незаконне звільнення зі служби в LSPD
ОСОБИСТІ ДАНІ
Апелянт:Ім'я та прізвище: Renji Liquid
Номер паспорта: 26081811038
Номер телефону: 9900004
E-mail Address (Discord/Telegram): fluid_0
Відповідач:
Thomas Angelo
Місце роботи: Los Santos Police Department (LSPD)
Посада: Шеф LSPD
АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА № 13
Обставини справи
Я, Renji Liquid, проходив службу в Los Santos Police Department та перебував на посаді у 4-му порядковому званні.Під час виконання службових обов'язків мною було затримано співробітника Federal Investigation Bureau (FIB), жетон №19570, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 5.15 Кримінального кодексу штату San Andreas — розголошення державної таємниці.
Підставою для затримання стало те, що зазначений співробітник розсекретив свою особу, незважаючи на проходження служби у спеціальному підрозділі ATF, який відповідно до Закону «Про державну таємницю» належить до інформації з грифом Secret. Свої дії я здійснював виключно в межах службових повноважень та відповідно до вимог чинного законодавства.
Після цього Шеф LSPD Thomas Angelo без проведення службового розслідування, без надання мені можливості надати пояснення та без будь-якого доказового обґрунтування звільнив мене зі служби, вказавши причину лише як «X».
Вважаю таке рішення незаконним, необґрунтованим та таким, що порушує мої права як державного службовця. Моє звільнення не було підкріплене жодними доказами чи законними підставами та, на мою думку, стало наслідком виконання мною службових обов'язків.
ДОКАЗОВА БАЗА
- Наказ або повідомлення про звільнення.
- Відеофіксація затримання співробітника FIB (жетон №19570). - за потреби надам
- Відеозапис або скріншоти моменту звільнення. - клік
- Закон «Про державну таємницю», який визначає статус підрозділу ATF.
- Інші матеріали, що підтверджують законність моїх дій.
ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ
Вважаю, що рішення Шефа LSPD Thomas Angelo:- було прийняте без законних підстав;
- не підтверджене жодними доказами;
- прийняте без службового розслідування;
- порушує принцип законності діяльності державних органів;
- порушує моє право на проходження державної служби.
ПРОШУ ВЕРХОВНИЙ СУД
- Визнати рішення Шефа LSPD Thomas Angelo про моє звільнення незаконним.
- Скасувати наказ про моє звільнення.
- Поновити мене, Renji Liquid, на службі в Los Santos Police Department.
- Поновити мене у 4-му порядковому званні, яке я обіймав до незаконного звільнення.
- Визнати дії Шефа LSPD Thomas Angelo незаконними у разі встановлення судом порушення норм законодавства штату.
Дата: 28.06.2026
Підпис: Renji Liquid
Підпис: Renji Liquid