- 11 Гру 2024
- 56
- Нікнейм адміністратора: Gromova
- Особистий нікнейм / статичне ід: 995
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): twixt_baby
- Суть скарги:
- Шановна адміністрація,
Хочу щиро вибачитися за свою поведінку. У розпалі турнірних емоцій я дозволив собі сказати зайве, чим образив представницю адміністрації. Це було неправильно, і я повністю усвідомлюю свою провину.
Після перемоги в турнірі я одразу написав їй у приватні повідомлення з бажанням особисто попросити пробачення, проте відповіді так і не отримав. Незалежно від цього, хочу ще раз підкреслити: проти даної адміністраторки я нічого не маю — навпаки, я ставлюся до неї добре й з повагою. Мої слова були сказані виключно на емоціях і жодним чином не відображають мого справжнього ставлення.
Я щиро шкодую, що образив людину, яка лише якісно виконувала свою роботу. Дуже поважаю адміністрацію та розумію, що без вас проєкт не міг би існувати. Обіцяю, що подібного інциденту більше ніколи не буде.
Прошу поставитися з розумінням і надати мені амністію. Це стане для мене важливим уроком, і я готовий довести своїми подальшими діями, що гідний довіри.
З повагою, Syndicate
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання: 13/09/25