- 20 Чер 2025
- 30
- Нікнейм адміністратора
- Katrin
- Ваш статичний ID
- 4005
- Звʼязок з Вами
- 4677_ дс, hogrider49 тг
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня.
Прошу розглянути можливість амністії мого покарання.
Я усвідомлюю, що в цій ситуації допустив порушення правил проєкту, через що отримав мут на 2 години. Після того, як ознайомився з ситуацією, зробив для себе висновки та шкодую, що допустив подібне.
Водночас хочу пояснити свою позицію. Я не переходив на особистість людини в реальному житті й не мав наміру когось образити як особу. Мої слова стосувалися виключно ігрової моделі персонажа та ситуації, яка відбувалася в грі. Для мене завжди існує чітка межа між грою та реальним життям, і я ніколи не змішую ці поняття. Не можу сказати те саме про Кені Веста.
Також у мене склалося враження, що цей гравець приділяє значну увагу моїй діяльності поза грою - стежить за моїм TikTok, стрімами та YouTube. Можливо, саме через це конфлікт набув такого масштабу. Однак я розумію, що будь-які особисті непорозуміння не повинні впливати на мою поведінку в грі, і надалі не допускатиму подібних ситуацій.
Хочу також чесно визнати, що в певний момент я все ж трохи емоційно відреагував. Причиною цього стали образливі висловлювання на адресу моєї сім'ї. Для мене це є дуже болючою темою, і саме через це емоції взяли гору. Водночас я не намагаюся виправдати своє порушення, я повністю розумію, що навіть за таких обставин мав стримати емоції та не відповідати подібним чином.
Попри це, я до останнього намагався зберігати самоконтроль і не переводити конфлікт у ще більшу сварку. На жаль, у той момент емоції все ж переважили, за що я щиро шкодую. Ця ситуація стала для мене уроком, і надалі я не дозволю подібному повторитися, незалежно від провокацій чи образ.
Хочу окремо зазначити, що за весь час моєї гри на сервері подібних порушень у мене не було. Я маю великий онлайн на проєкті, завжди намагався дотримуватися правил і не створювати проблем адміністрації. Цей випадок є першим подібним за весь час моєї гри, і він точно не характеризує мою звичну поведінку.
Прошу врахувати, що це був одиничний випадок, спричинений емоційною ситуацією, а не моєю звичною поведінкою. Сподіваюся на ваше розуміння та прошу, за можливості, розглянути питання щодо амністії мого покарання.
Дякую за приділений час.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/skezz-yami.24804/
- Яке покарання оскаржуєте
- Гравець #4005 отримає перевидачу покарання по правилу 4.6 ЗП.
-