- 20 Чер 2025
- 32
- Нікнейм адміністратора
- Infinity Banshy
- Ваш статичний ID
- 4005
- Звʼязок з Вами
- 4677_ дс, aezakmi3388 тг
- Детальний опис скарги/ситуації
- Ситуація з #42127, ваш медійка, дозволяв ображати гравців, байти на агресію, літав у ф2 і тулив усіх. На що почув заборону з мого боку, ніхто не знав, що він медійка, тільки після запретки, він почав погрожувати "Ти останній день граєш, я заллю медіа скаргу" почув я, після чого я не говорив заборону, оскільки дізнався що це ваш медіа партнер. Але потім цей персонаж кафав у ф2, літав і файтівся також(є докази). Але ця ситуація закінчилася баном саме моїм, оскільки адміністратор Інфіті вирішив не з'ясовувати що було, зробив суб'єктивну упереджену думку по відношенню до мене, оскільки у мене прізвище Yakuza, даним адміністратор не приховує того, що йому начхати на все(у нього особиста не приязнь до сім'ї Yakuza)
7.7 ЗП 2 днi бану, видав адміністратор, видав максимально покарання, після чого я написав йому в тикет, у відповідь побачив, "заливай на форум", сказав що б я не писав йому кацапської, а потім ще образився і дав мут коли я запитав за що ви видаєте бан, ви його фанат?
По суті, складається враження, що звичайні гравці змушені терпіти відверто хамське та зневажливе ставлення окремих медійних осіб. Особисто я ніде не бачив, щоб люди дозволяли собі так поводитися, прикриваючись статусом «медіа» та демонструючи повну безкарність. Найбільше обурює навіть не сама поведінка цієї медійки, а те, що в результаті покарали не того, хто провокував і поводився як бидло, а звичайного гравця, який тривалий час терпів таке ставлення. З боку адміністрації це виглядає не як захист постраждалого, а як покарання людини, яка стала жертвою цієї ситуації.
Прошу подивитися вiдкат по якому адмiнiстратор, видав покарання. Якщо вам потрiбно бiльше доказiв, я надам у особистi повiдомлення. (1 вiдео закрiплю в посиланнях на докази, бо не можна залишити пустим)
Зробiть висновки з приводу адміністратора та вашого медіа партнера, амністувати несправедливе, неаргументоване та безпідставне покарання.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/yNFokX4XyFA?si=FO-gaeLGJb3a34fh
- Яке покарання оскаржуєте
- 7.7 ЗП 2 днi бану
-