Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
  1. Нікнейм адміністратора: Azazello, Gromova.
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Egor Proshaev 4747
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):lutiuiy
  4. Суть скарги: Шановна адміністрація, був заблокований за злив складу на 31 день, суть в тому, що я звільнившись з держ організації почав продавати зброю, яку здобув під час стрілянини, або обшуку гравців, я розумію, що в більшості це не правильно, але мав хибне міркування, що можу почати її продавати, бо не знаходжусь в держ структурах... Тож в свій захист можу сказати, що ніякого впливу на склад організації не мав і цілеспямовано навіть наміру не було нічого зливати. Також для об'єктивного розгляду амністії, хочу зазначити, що вже мав розмову з ЗГА з приводу такого ''Стартапу'' під час служби в держ, тож попередження мені робили. Заблокований мій основний персонаж, тож змогу грати далі маю, але з виходом оновлення, хотілось продовжити розвивати саме його, бо приділив на нього багато часу.Повністю признаю і усвідомив свою провину. Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата видачі покарання: 31.07.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю.
Обліковий запис розблоковано.
Всю державну амуніцію потрібно ліквідувати в присутності адміністратора Громова, якщо вона залишились. Також у разі, якщо амуніція буда продана та була отримана фінансова вигода, її також потрібно компенсувати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі