Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
  1. Нікнейм адміністратора: Matthew
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 4101
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): lacosta6901
  4. Суть скарги: не згоден із покаранням тому що після 60хв деморгану іде як мінімум бан а не хард бан!
    5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів.
    також хочу сказати те що ми не провокували людей та те місце де ми стояли не являється титулом італійськой мафії ! прична на перебування там у нас є! 3 попередження чути не було! Також згідно відкату той людини, образи в її сторону не було ! Також хочу попросити амністії щодо покарання так як це перший бан прохання змінити на перебування в деморгані на час який буде 60х2, на далі порушувати правила не збираюсь! Дякую за розуміння!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1754262196593.png
  6. Дата видачі покарання: 04.08.2025

Останнє редагування:

Mykyta Hikka

Козак
16 Лип 2025
23
Дана особа неодноразово провокувала мене особисто і багатьох з фракції. Запевняв, що "як бувший адмін™ знаю всі правила" - пряма його цитата в ході обговорення дисциплінарного стягнення, яке я йому призначив за ТК. В підсумку зі мною погодився, але через третіх людей дізнавався про те як насправді він "згоден".
Після кіку з фракції за неодноразове порушення статуту, правил сервера та несплату штрафів вирішив "мститись" наступним чином: за останні 4 дні неодноразово приїздив на титул, ображав членів фракції, ДМив на титулі і підбивав на це інших, хто пішов разом з ним з фракції - і це не вичерпний перелік.
Моя суб'єктивна думка: після такої кількості скарг на нього особисто, і на його "світу", після яких він "як бувший адмін™" продовжував порушувати правила, провокувати конфлікт і підбивати на це інших - це занадто легке покарання.

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
Дана особа неодноразово провокувала мене особисто і багатьох з фракції. Запевняв, що "як бувший адмін™" знаю всі правила" - пряма його цитата в ході обговорення дисциплінарного стягнення, яке я йому призначив за ТК. В підсумку зі мною погодився, але через третіх людей дізнавався про те як насправді він "згоден".
Після кіку з фракції за неодноразове порушення статуту, правил сервера та несплату штрафів вирішив "мститись" наступним чином: за останні 4 дні неодноразово приїздив на титул, ображав членів фракції, ДМив на титулі і підбивав на це інших, хто пішов разом з ним з фракції - і це не вичерпний перелік.
Моя суб'єктивна думка: після такої кількості скарг на нього особисто, і на його "світу", після яких він "як бувший адмін™" продовжував порушувати правила, провокувати конфлікт і підбивати на це інших - це занадто легке покарання.
Ахах мене кікнули із фракції до вичерпання часу оплати штрафу, також, обговорення зі мной ніякого не було! Та ТК за час перебування в Італії також не було! У мене також є відео докази про те що були образи і дм в нашу сторону без іс причини, хочу також донести що люди які їздять до Вас, ви всіх підставляєте до мене навіть якщо я їх не знаю, у людей є своя голова на плечах і вони самі собі вирішують що їм робити і куди їхати! Їх ніхто не просить і не підбиває їхати, вони їдуть бо мають свої якість причини на то! А так як ваші люди постійно та систематично порушують правила взагалі повинні зняти вас! Тому що При заморозці фракції катати траву заборонено, возити мати під час судной ночі також заборонено, кафати гравців в зз , убивати , принижувати, ображати, убивати! Це все що ви можете! А на нормальний діалог йти не хочете коли вам пропонують! І ваші здогатки це лише здогатки!

Останнє редагування:

Mykyta Hikka

Козак
16 Лип 2025
23
Ахах мене кікнули із фракції до вичерпання часу оплати штрафу, також, обговорення зі мной ніякого не було! У мене також є відео докази про те що були образи і дм в нашу сторону без іс причини, хочу також донести що люди які їздять до Вас, ви всіх підставляєте до мене навіть якщо я їх не знаю, у людей є своя голова на плечах і вони самі собі вирішують що їм робити і куди їхати!
Cristina Capone, Tim Lymar, Foma Falcone, Nastya Falcone - звісно ж, просто так в /r фракції піддакували тобі. Після того їздили неодноразово до нас на титул, другий ще й СКшив. І в ДС в твоїй скарзі Nastya Falcone не чути звісно ж. Ті, що вчора провокували, звісно ж без твого втручання вчора отримали 90 хвилин ФДМ.
Чому мовчиш про "як бувший адмін™", і знаєш що не варто не просто порушувати правила, а навіть порушувати у відповідь?
Чому не згадуєш про те, що постійно провокував конфлікти всередині фракції? ТК лідера, особисті образи в бік інших гравці фракції - що вже достатня умова для кіку?
Чому умовчуєш, що поки ти був в фракції тобі і я, і лідер пропонували поговорити, про те що не влаштовує і як це можна вирішити?
Як взагалі після всіх твоїх дій тобі вистачає наглості, щоб просити амністію?

Останнє редагування:

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
Cristina Capone, Tim Lymar - звісно ж, просто так в /r фракції піддакували тобі, і після того їздили неодноразово до нас на титул, останній ще й ДМив. Ті, що вчора провокували, звісно ж без твого втручання вчора отримали 90 мінут ФДМ.
Чому мовчиш про "як бувший адмін™", і знаєш що не варто не просто порушувати правила, а навіть порушувати у відповідь?
Чому не згадуєш про те, що постійно провокував конфлікти всередині фракції? ТК лідера, особисті образи в його бік - що вже достатня умова для кіку?
Чому умовчуєш, що поки ти був в фракції тобі і я, і лідер пропонували поговорити, про те що не влаштовує і як це можна вирішити?
Як взагалі після всіх твоїх дій тобі вистачає наглості, щоб просити амністію?
Те що вони писали люди думали своєю головою і підтверджувли правду, далі , ні в якій Київський мафії і Баласів я не перубуваю і не перебував , тому тут недостовірна інформація і обман, людей які до вас їздять із моєї округи я можу перерахувати на пальцях, в не всіх підряд мені приписувати! Але на розмови з лідером він не погоджувався і завжди перебував зайнятий в основному в афк у себе в кабінеті юзая анті афк, від тебе взагалі не чув жодного запропонування діалогу! Тому не потрібно тут воодити оману і брехати! Це вас не допоможе! Навіть більше того скажу навіть я перебуваючи в бані ви все рівно будете говорити що то все я і мої знайомі, хотя це не так, і сьогодні Вашому Хед Рекруту було показано відкат про те як ваші порушують правила і ми тут ні до чого! Тому розберіться спочатку із о/с в потім пишіть сюди!

Mykyta Hikka

Козак
16 Лип 2025
23
Тобто ти зараз заперечуєш, що тобі пропонували діалог поки ти був в фракції, а ти натомість за спиною на всіх матом гнав? А говорити захотів тільки після того, як отримав кілька заслужених скарг, вже після кіку з фракції?
І ті нікнейми, що я перелічив на початку, до тебе жодного стосунку не мають?
І ти жодним чином не підбивав їх на порушення, вони діяли абсолютно самостійно?
Чи не погодився ти зі мною, що дисциплінарне стягнення справедливе?
Після першого дисциплінарного стягнення (яке ти вирішив не сплачувати) не почав порушувати ще частіше?

І найголовніше, ти здатен дати відповідь на питання які я поставив, а не вигадувати "Тому не потрібно тут воодити оману і брехати! Це вас не допоможе!"?

Бо поки що все що я бачу - це купа води, ухилення від прямих відповідей, замовчення власних порушень. Я не розумію, яка в тебе аргументація для амністії, якщо ти не заперечуєш власних порушень, а тільки намагаєшся нас звинуватити в чомусь.

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
Тобто ти зараз заперечуєш, що тобі пропонували діалог поки ти був в фракції, а ти натомість за спиною на всіх матом гнав? А говорити захотів тільки після того, як отримав кілька заслужених скарг, вже після кіку з фракції?
І ті нікнейми, що я перелічив на початку, до тебе жодного стосунку не мають?
І ти жодним чином не підбивав їх на порушення, вони діяли абсолютно самостійно?
Чи не погодився ти зі мною, що дисциплінарне стягнення справедливе?
Після першого дисциплінарного стягнення (яке ти вирішив не сплачувати) не почав порушувати ще частіше?

І найголовніше, ти здатен дати відповідь на питання які я поставив, а не вигадувати "Тому не потрібно тут воодити оману і брехати! Це вас не допоможе!"?

Бо поки що все що я бачу - це купа води, ухилення від прямих відповідей, замовчення власних порушень. Я не розумію, яка в тебе аргументація для амністії, якщо ти не заперечуєш власних порушень, а тільки намагаєшся нас звинуватити в чомусь.
Поки я був у фракції розмова з лідером була і тільки 1 після якої не було надано відповіді від лідера, на рахунок людей, повторюю ще раз у кожного є своя голова на плечах, їх ніхто нічого не заставляє роби, все що люди роблять вони це роблять з власної волі , ти мені говориш про 2 людей, до вас їздять десятки людей! Далі на рахунок першого штрафу я казав що воно нерозумне і не справедливе! Мови про несплату його не було! Також скарт особисто на мене на форумі за ці всі дії які проходять не було жодної! Це можна переглянути! Якщо було покарання то видане на нрд коли сбивав забор біля титула! Мені скривати немає що і це можна довести навіть відслідкувавши всі мої дії та перебування по логам , з ким і що я робив) зато ви пер ніж бачите і щоб поговорити переходите на особисте, ображая людей да вбиває їх без причин! А потім так ой.

Також цікаве питання до Лідера, як можна причину зазначити як афк та неактивність, якщо онлайн я був кожного вечора по 6 годин) приймая людей та перебуваючи на ВЗХ , агітування людей , тощо.....

Також як можна подавати амністію це стосується Deep Hikka з обрізаними відкатами де він оскає спочатку людей, кафа в зз і кидає під текстури, де це? Тоже не правда? А потім жаліється що до нього погано ставляться? Після надання йому амністії продовжує порушувати правила.... дивіться за собою що ви робите!!!

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень з боку адміністратора не виявлено, все в межах діючого регламенту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі