- 29 Гру 2024
- 29
- Нікнейм адміністратора: на скріні
- Особистий нікнейм / статичне ід: 4121
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @Zabkm
- Суть скарги:
- Вітаю.
Прошу розглянути моє звернення щодо пом’якшення або дострокового зняття бана. Я визнаю, що допустив емоційне висловлювання, яке не відповідало правилам спілкування з адміністрацією. Це було необдумано, і я щиро шкодую.
Згідно з правилами:
«Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. На перший раз Mute 60-120 хвилин…»
У моєму випадку це було вперше, отже, згідно з регламентом, мала бути застосована міра у вигляді тимчасового муту.
Також хочу пояснити, чому емоції взяли гору. Я подав репорт про те, що в чаті відбувалися образи. Адміністратор мав би, згідно з внутрішньою практикою, увійти в інвізі та розібратись у ситуації, але, на жаль, цього не сталося — він одразу себе виявив. У результаті конфлікт ще більше загострився, і я не стримався. Не знімаю з себе провини, але ця ситуація виглядає як непорозуміння, де свою роль відіграли обидві сторони.
Прошу врахувати ці обставини при розгляді. Гарантую, що подібного більше не повториться. Дякую за розуміння.
З повагою
Дякую за увагу.- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання:
Останнє редагування: