Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Iil Rovenskiy

Мл.Адміністратор
29 Гру 2024
29
  1. Нікнейм адміністратора: на скріні
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 4121
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @Zabkm
  4. Суть скарги:
  5. Вітаю.

Прошу розглянути моє звернення щодо пом’якшення або дострокового зняття бана. Я визнаю, що допустив емоційне висловлювання, яке не відповідало правилам спілкування з адміністрацією. Це було необдумано, і я щиро шкодую.

Згідно з правилами:

«Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. На перший раз Mute 60-120 хвилин…»

У моєму випадку це було вперше, отже, згідно з регламентом, мала бути застосована міра у вигляді тимчасового муту.

Також хочу пояснити, чому емоції взяли гору. Я подав репорт про те, що в чаті відбувалися образи. Адміністратор мав би, згідно з внутрішньою практикою, увійти в інвізі та розібратись у ситуації, але, на жаль, цього не сталося — він одразу себе виявив. У результаті конфлікт ще більше загострився, і я не стримався. Не знімаю з себе провини, але ця ситуація виглядає як непорозуміння, де свою роль відіграли обидві сторони.

Прошу врахувати ці обставини при розгляді. Гарантую, що подібного більше не повториться. Дякую за розуміння.

З повагою

6. Дякую за увагу.
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  8. Дата видачі покарання:
1749296722743.png

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування знято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі