Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
58
Нікнейм адміністратора
невідомо
Ваш статичний ID
21004
Звʼязок з Вами
roman_severniy777
Детальний опис скарги/ситуації
-
Посилання на докази
https://imgur.com/a/14Kw1Fh
Яке покарання оскаржуєте
-

1. Нікнейм адміністратора: Невідомий
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #21004
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): roman_severniy777
  4. Суть скарги: Отримав покарання за порушення п. 1.8 правил проєкту. Насамперед хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та командою проєкту за свої слова. Повністю усвідомлюю, що вони були недоречними та порушували встановлені правила. На момент написання повідомлень я перебував на емоціях через ситуацію, яка сталася, через що не стримався та дозволив собі висловлювання, про які зараз щиро шкодую.
Хочу наголосити, що я не мав на меті нашкодити проєкту, його репутації чи розвитку. У мене не було бажання закликати гравців покидати сервер, відмовляти їх від придбання послуг або будь-яким іншим чином завдавати шкоди проєкту. Усе, що було сказано, стало наслідком емоцій, а не обдуманого наміру. Розумію, що незалежно від причини мої слова могли негативно вплинути на інших гравців та створити неприємне враження про проєкт, і за це мені дійсно соромно.

Я граю на цьому проєкті вже тривалий час і завжди отримував задоволення від гри. За цей час познайомився з багатьма людьми, провів тут чимало часу та ніколи не ставив перед собою мету нашкодити серверу. Навпаки, мені подобається цей проєкт, і я хотів би продовжувати грати на ньому. Саме тому мені особливо прикро, що через власну нестриманість я опинився в такій ситуації.

Я повністю визнаю свою провину, не намагаюся перекласти відповідальність на когось іншого чи виправдати свої дії. Розумію, що правила існують для всіх без винятку, і їх необхідно дотримуватися. Ця ситуація стала для мене хорошим уроком. Надалі я буду уважніше ставитися до своїх слів, контролювати емоції та вирішувати будь-які конфліктні ситуації спокійно й у межах правил проєкту.

Ще раз щиро перепрошую перед адміністрацією та всіма, кого могли зачепити мої висловлювання. Прошу дати мені шанс виправитися та розглянути можливість пом'якшення або скорочення покарання. Запевняю, що подібне більше не повториться, а я зроблю все можливе, щоб надалі залишатися адекватним та законослухняним гравцем проєкту.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgur.com/a/14Kw1Fh
  2. Дата видачі покарання: 05.08.2026р.

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Напишіть повторну амністію через місяць з моменту блокування у розділі "Амністії перманентного блокування".

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі