Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hator Nord

Козак
26 Січ 2026
17
Нікнейм адміністратора
Noxx
Ваш статичний ID
6515
Звʼязок з Вами
ds-zerik.exe777
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє!

Прошу розглянути мою заявку на амністію.

Я визнаю свою провину за порушення правила щодо ОСК РОД. Розумію, що моя поведінка була неправильною та не відповідала правилам проєкту. Щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед адміністрацією та гравцем, якого образив.

Я зробив для себе висновки й обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду контролювати свої емоції, поважати інших гравців та дотримуватися всіх правил сервера.

Дуже прошу дати мені ще один шанс. Я дуже люблю грати на UKRAINE GTA 5 і мені справді хочеться ще взяти участь у Masters League. Це одна з головних причин, чому я прошу про амністію. Я хочу повернутися до чесної гри, показати, що змінився, і більше не допускати таких помилок.

Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую за приділений час і розгляд моєї заявки.
Посилання на докази
https://u.ua/d/NP9ji94/
Яке покарання оскаржуєте
Оск род
  1. Нікнейм адміністратора:Nox
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:6515
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds-zerik.exe77
  4. Суть скарги:
  5. Шановна адміністраціє!

Прошу розглянути мою заявку на амністію.

Я визнаю свою провину за порушення правила щодо ОСК РОД. Розумію, що моя поведінка була неправильною та не відповідала правилам проєкту. Щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед адміністрацією та гравцем, якого образив.

Я зробив для себе висновки й обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду контролювати свої емоції, поважати інших гравців та дотримуватися всіх правил сервера.

Дуже прошу дати мені ще один шанс. Я дуже люблю грати на UKRAINE GTA 5 і мені справді хочеться ще взяти участь у Masters League. Це одна з головних причин, чому я прошу про амністію. Я хочу повернутися до чесної гри, показати, що змінився, і більше не допускати таких помилок.

Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую за приділений час і розгляд моєї заявки.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://u.ua/d/NP9ji94/
  7. Дата видачі покарання:-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,293
Вітаю, шановний гравцю.

В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі