- 14 Чер 2026
- 10
- Нікнейм адміністратора
- НЕВІДОМИЙ
- Ваш статичний ID
- 40904
- Звʼязок з Вами
- DS: morti0909
- Детальний опис скарги/ситуації
- Мені видали бан на 3 дні з причини ( не здав держ майно після звільнення, хоча доказів у адміністратора я впевнений немає) Я маю здогадку чому у адміністратора була підозра, я одягнув бронижелет ФіБ якій мені дав сам фіб за пів години до бану. Я думаю по логам можна подивитись звідки він у мене взявся. Бронижелет є у вільному доступі на маркеті. А з фіб я пішов вже давно...
Нікнейм Адміністратора не вказаний, але до бану мені Октавіан дав варн по 1.34 ПДО якій я оскаржив в тікеті після чого отримав бан.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/CBUGZVU
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 ПДО Залишені речі після звільнення
Мені видали бан на 3 дні з причини ( не здав держ майно після звільнення, хоча доказів у адміністратора я впевнений немає) Я маю здогадку чому у адміністратора була підозра, я одягнув бронижелет ФіБ якій мені дав сам фіб за пів години до бану. Я думаю по логам можна подивитись звідки він у мене взявся. Бронижелет є у вільному доступі на маркеті. А з фіб я пішов вже давно...
Нікнейм Адміністратора не вказаний, але до бану мені Октавіан дав варн по 1.34 ПДО якій я оскаржив в тікеті після чого отримав бан.
Хочу попросити амністію, або помякшення покарання. Дякую!
З Повагою Artem Wriero!
Хочу попросити амністію, або помякшення покарання. Дякую!
З Повагою Artem Wriero!