Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem_Kasper

Козак
14 Чер 2026
10
Нікнейм адміністратора
НЕВІДОМИЙ
Ваш статичний ID
40904
Звʼязок з Вами
DS: morti0909
Детальний опис скарги/ситуації
Мені видали бан на 3 дні з причини ( не здав держ майно після звільнення, хоча доказів у адміністратора я впевнений немає) Я маю здогадку чому у адміністратора була підозра, я одягнув бронижелет ФіБ якій мені дав сам фіб за пів години до бану. Я думаю по логам можна подивитись звідки він у мене взявся. Бронижелет є у вільному доступі на маркеті. А з фіб я пішов вже давно...
Нікнейм Адміністратора не вказаний, але до бану мені Октавіан дав варн по 1.34 ПДО якій я оскаржив в тікеті після чого отримав бан.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/CBUGZVU
Яке покарання оскаржуєте
1.32 ПДО Залишені речі після звільнення
Мені видали бан на 3 дні з причини ( не здав держ майно після звільнення, хоча доказів у адміністратора я впевнений немає) Я маю здогадку чому у адміністратора була підозра, я одягнув бронижелет ФіБ якій мені дав сам фіб за пів години до бану. Я думаю по логам можна подивитись звідки він у мене взявся. Бронижелет є у вільному доступі на маркеті. А з фіб я пішов вже давно...
Нікнейм Адміністратора не вказаний, але до бану мені Октавіан дав варн по 1.34 ПДО якій я оскаржив в тікеті після чого отримав бан.
Хочу попросити амністію, або помякшення покарання. Дякую!

З Повагою Artem Wriero!

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Блокування буде знято, зверніться у тікеті та верніть все держ майно.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі