Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksandr_Cherkes

Козак
28 Тра 2026
3
Нікнейм адміністратора
Young Thug
Ваш статичний ID
38307
Звʼязок з Вами
discord kent07456
Детальний опис скарги/ситуації
Заїхали в гетто вночі нас вбили.. мало того взірвали авто.. та щей оск бил..))
Опинились в больниці після чого гравець вже чекав на нас там Hideki Yakuza #17449 почав правокувати та обзивати. після чого почав і я. Але чомусь мені дали бан в йому ні)).. дуже дивно дуречі що я почав відповідати на його же образи. Але помилку я усвоїв на лічності переходити не можна як би тебе не правокували.. Провину свою визнаю робити більше так не буду і всім раджу краще піти подалі займатись своїми ділами а не спорити. Більше такого не повторю.. Прошу надати Амністію...
Посилання на докази
https://ru.files.fm/u/e9vxxdven5
Яке покарання оскаржуєте
Скарга без орг №8302
Заїхали в гетто вночі нас вбили.. мало того взірвали авто.. та щей оск бил..))
Опинились в больниці після чого гравець вже чекав на нас там Hideki Yakuza #17449 почав правокувати та обзивати. після чого почав і я. Але чомусь мені дали бан в йому ні)).. дуже дивно дуречі що я почав відповідати на його же образи. Але помилку я усвоїв на лічності переходити не можна як би тебе не правокували.. Провину свою визнаю робити більше так не буду і всім раджу краще піти подалі займатись своїми ділами а не спорити. Більше такого не повторю.. Прошу надати Амністію...

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,220
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання буде зменшено. В подальшому будь-яка амністія по цьому правилу не буде розглядатись, не ведіться на будь-які провокації.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі