- 11 Чер 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Sun Run
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- kakashkatopsuper Discord
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністрація. Я повністю визнаю свою провину у вчиненому порушенні правил серверу.
Між мною та іншим гравцем у Discord виник серйозний словесний конфлікт. Гравець почав відверто провокувати мене, принижувати мій вік та погрожувати, що я «буду страждати» у їхній ТК. Піддавшись на ці емоції та залякування, я вирішив відповісти у жартівливій формі. На жаль, це був вкрай невдалий, грубий та недоречний чорний гумор, який зачепив рідних гравця. Я не мав на меті серйозно когось образити і зараз мені дуже соромно за ці слова.
Я чудово розумію, що згадувати чи ображати рідних — це табу за будь-яких обставин, і жодні погрози чи провокації мене не виправдовують. Проте хочу зазначити, що я одразу усвідомив свою помилку. Ще до моменту видачі блокування я зв'язався з цим гравцем, щиро вибачився перед ним за свій грубий вираз, а також повністю компенсував йому всі кошти за пошкоджені раніше фури. Я вважав, що конфлікт між нами було врегульовано, тому щиро шкодую, що ситуація все одно дійшла до форуму. Оскільки я не маю власного відкату, я додаю посилання на скаргу від цього гравця, щоб підтвердити ситуацію.
Я даю повну згоду на те, що у разі повторного подібного порушення (особливо пов'язаного з образою рідних) я отримаю максимальне покарання без права на будь-яку амністію. Я дуже хочу повернутися до гри, зробити висновки та надалі спілкуватися виключно адекватно. Прошу адміністрацію проявити лояльність та знизити термін блокування або замінити його на інше покарання на перший раз.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/mr84SBDx
- Яке покарання оскаржуєте
- Оск рідних
Vlad Gromov
19771 Нік та статік гравця який кинув на мене жалобу
19771 Нік та статік гравця який кинув на мене жалобу