Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

BerrySip

Новий гравець
11 Чер 2026
2
Нікнейм адміністратора
Sun Run
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
kakashkatopsuper Discord
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна адміністрація. Я повністю визнаю свою провину у вчиненому порушенні правил серверу.
Між мною та іншим гравцем у Discord виник серйозний словесний конфлікт. Гравець почав відверто провокувати мене, принижувати мій вік та погрожувати, що я «буду страждати» у їхній ТК. Піддавшись на ці емоції та залякування, я вирішив відповісти у жартівливій формі. На жаль, це був вкрай невдалий, грубий та недоречний чорний гумор, який зачепив рідних гравця. Я не мав на меті серйозно когось образити і зараз мені дуже соромно за ці слова.
Я чудово розумію, що згадувати чи ображати рідних — це табу за будь-яких обставин, і жодні погрози чи провокації мене не виправдовують. Проте хочу зазначити, що я одразу усвідомив свою помилку. Ще до моменту видачі блокування я зв'язався з цим гравцем, щиро вибачився перед ним за свій грубий вираз, а також повністю компенсував йому всі кошти за пошкоджені раніше фури. Я вважав, що конфлікт між нами було врегульовано, тому щиро шкодую, що ситуація все одно дійшла до форуму. Оскільки я не маю власного відкату, я додаю посилання на скаргу від цього гравця, щоб підтвердити ситуацію.
Я даю повну згоду на те, що у разі повторного подібного порушення (особливо пов'язаного з образою рідних) я отримаю максимальне покарання без права на будь-яку амністію. Я дуже хочу повернутися до гри, зробити висновки та надалі спілкуватися виключно адекватно. Прошу адміністрацію проявити лояльність та знизити термін блокування або замінити його на інше покарання на перший раз.
Посилання на докази
https://ibb.co/mr84SBDx
Яке покарання оскаржуєте
Оск рідних
Vlad Gromov

19771 Нік та статік гравця який кинув на мене жалобу

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,005
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь була надана в цій скарзі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі