Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hellbeats

Новий гравець
2 Лип 2025
6
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
20681
Звʼязок з Вами
discord - hellbeats
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.
Хочу щиро вибачитись за те що перевели кошти 2кк через маркет виставивши річ за завищеною ціною.
В своє виправдання хочу додати, що грав та зтикався з цим коли інші гравці так робили раніше (передавали кошти шляхом придбання речі по за вищеній ціні і за це не спостерігав покарання) (рік тому чи коли останній раз грав на цьому сервері) Про додавання/існування правила тільки дізнався. Не планую повторювати такі вчинки в майбутньому. Тому прошу піти на зустріч. Чи можлива амністія з приводу цієї ситуації?
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/
Яке покарання оскаржуєте
Hardban 15днів
Доброго дня.
Хочу щиро вибачитись за те що перевели кошти 2кк через маркет виставивши річ за завищеною ціною.
В своє виправдання хочу додати, що грав та зтикався з цим коли інші гравці так робили раніше (передавали кошти шляхом придбання речі по за вищеній ціні і за це не спостерігав покарання) (рік тому чи коли останній раз грав на цьому сервері) Про додавання/існування правила тільки дізнався. Не планую повторювати такі вчинки в майбутньому. Тому прошу піти на зустріч. Чи можлива амністія з приводу цієї ситуації?

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена. В подальшому покарання по цьому правилу не буде амністуватись.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі