Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Depresive

Шановний гравець
17 Чер 2025
125
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
19967
Звʼязок з Вами
Детальний опис скарги/ситуації
Я звертаюся з оскарженням рішення, винесеного щодо мене за правилом 3.6 ЗП.

Я визнаю, що з мого боку було порушення встановлених правил спільноти та розумію, що подібні дії можуть негативно впливати на атмосферу сервера. Водночас хочу чітко зазначити, що в моїх висловлюваннях не було прямих образ на адресу адміністрації в Discord, а також не було наміру принизити або образити будь-кого з представників модерації чи адміністрації.

Ситуація виникла емоційно, і зараз я усвідомлюю, що міг сформулювати свої думки більш коректно та стримано. Я шкодую про те, що сталося, і беру на себе відповідальність за свої слова та дії.

Прошу врахувати моє пояснення під час перегляду рішення. Я щиро сподіваюся на можливість амністії або пом’якшення покарання, оскільки подібне більше не повториться. З мого боку буде докладено максимум зусиль, щоб надалі повністю дотримуватися правил сервера та уникати будь-яких конфліктних ситуацій.

Сподіваюся на розуміння та справедливий розгляд мого звернення.
Посилання на докази
https://ibb.co/4gZ1NCm5
Яке покарання оскаржуєте
Бан
Я звертаюся з оскарженням рішення, винесеного щодо мене за правилом 3.6 ЗП.

Я визнаю, що з мого боку було порушення встановлених правил спільноти та розумію, що подібні дії можуть негативно впливати на атмосферу сервера. Водночас хочу чітко зазначити, що в моїх висловлюваннях не було прямих образ на адресу адміністрації в Discord, а також не було наміру принизити або образити будь-кого з представників модерації чи адміністрації.

Ситуація виникла емоційно, і зараз я усвідомлюю, що міг сформулювати свої думки більш коректно та стримано. Я шкодую про те, що сталося, і беру на себе відповідальність за свої слова та дії.

Прошу врахувати моє пояснення під час перегляду рішення. Я щиро сподіваюся на можливість амністії або пом’якшення покарання, оскільки подібне більше не повториться. З мого боку буде докладено максимум зусиль, щоб надалі повністю дотримуватися правил сервера та уникати будь-яких конфліктних ситуацій.

Сподіваюся на розуміння та справедливий розгляд мого звернення.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Правила проєкту єдині для всіх, незалежно від обставин чи емоцій. Покарання не буде зняте або ж замінене.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі