Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kray_

Новий гравець
10 Бер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Sergey Pravo
Ваш статичний ID
3677
Звʼязок з Вами
illiaxss
Детальний опис скарги/ситуації
Склалась така ситуація стояв на СТО чекав поки мені відремонтують авто,після чого підїхав гравець ззаду та почав мене штовхати, коли мені відремонтували авто я штовхав його у відповідь шоб виїхати з СТО тому що я був заблокований з 4 сторін.В цей момент адміністратор який був над СТО видав покарання мені та гравцю,після чого я написав тікет з приводу цієї ситуації чому видали мені покарання теж тому що я намагався виїхати,Адміністратор обяснив що обоє були винні та закрив одразу тікет.Після чого я найшов дискорд цього адміністратора та написав йому в особисті повідомлення,спитав чому мені теж було виданне покарання,також признаю що з моєї сторони були написані образи в сторону адміністратора,Тому вибачаюсь за свою неадекватну поведінку,ця ситуація дуже сильно вивела мене на емоції через які я скоїв порушення а саме 3.6 ЗП.Такого більше неповториться це стало стало мені прикладом того що за скоїні мною дії є відповідальність.Тому хочу вибачитися за свої слова, та надіюсь на те щоб розблокували акаунт у грі,та продовжити грати на проекті UkraineGta5 з друзями та весело проводити час з комюніті людей на цьому проекті.
Посилання на докази
https://ibb.co/0jg3JfhT
Яке покарання оскаржуєте
3.6 ЗП
.

Pravo

Admins
20 Лют 2025
120
Вітаю,на розгляді!
Головний Адміністратор або його заступник надасть відповідь у вільний час.​

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання зменшено, наступне покарання по цьому правилу, не буде піддаватись зменшенню.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі