Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

illya_Morris

Козак
28 Гру 2024
34
Нікнейм адміністратора
Noox
Ваш статичний ID
2990
Звʼязок з Вами
murka_228990066
Детальний опис скарги/ситуації
Амністія
Посилання на докази
https://ibb.co/Gv6pMQWx
Яке покарання оскаржуєте
Амністія
  1. Нікнейм адміністратора: Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: illya Morris 2990
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): murka_228990066
  4. Суть скарги: Амністія
  5. Доброго дня, шановна адміністраціє проєкту Uk.GTA
    Пишу звернення щодо мого блокування за порушення пункту 2.4 Загальних правил проєкту (продаж віртуальної валюти). Я повністю визнаю свою провину та щиро каюсь у скоєному. Я розумію, що зробив серйозну помилку та порушив правила проєкту. Зараз я усвідомлюю, що такі дії шкодять економіці сервера та самому проєкту, і мені дуже прикро, що допустив таку ситуацію.

Я граю на Uk.GTA з самого відкриття проєкту, провів тут дуже багато часу та отримав багато позитивних емоцій від гри. Для мене цей проєкт справді важливий, адже тут я знайшов знайомих, проводив багато часу в грі та розвивав свого персонажа. Саме тому мені дуже шкода, що через свою помилку я втратив можливість продовжувати грати.

З моменту мого блокування вже пройшло приблизно 1,5 місяця, і за цей час я добре обдумав свою помилку та зробив висновки. Я можу запевнити, що більше ніколи не буду порушувати правила проєкту, особливо ті, що стосуються продажу або передачі віртуальної валюти.

!! Також хочу зазначити, що з моменту відкриття проєкту мені жодного разу не надавали амністію бо це моє преше таке порушення! тому прошу врахувати це при розгляді мого звернення. Я дуже сподіваюсь отримати свій перший і останній шанс, щоб повернутися до гри та довести, що можу бути чесним гравцем і дотримуватись усіх правил.

Щиро прошу дати мені останній шанс повернутися на проєкт. Обіцяю, що надалі буду грати чесно, дотримуватися всіх правил та більше не допущу подібних порушень.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    Screenshot 2026-03-05 210801.png
  7. Дата видачі покарання: 22.01.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь вам була надана у цій скарзі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі