Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): murka_228990066
Суть скарги: Амністія
Доброго дня, шановна адміністраціє проєкту Uk.GTA
Пишу звернення щодо мого блокування за порушення пункту 2.4 Загальних правил проєкту (продаж віртуальної валюти). Я повністю визнаю свою провину та щиро каюсь у скоєному. Я розумію, що зробив серйозну помилку та порушив правила проєкту. Зараз я усвідомлюю, що такі дії шкодять економіці сервера та самому проєкту, і мені дуже прикро, що допустив таку ситуацію.
Я граю на Uk.GTA з самого відкриття проєкту, провів тут дуже багато часу та отримав багато позитивних емоцій від гри. Для мене цей проєкт справді важливий, адже тут я знайшов знайомих, проводив багато часу в грі та розвивав свого персонажа. Саме тому мені дуже шкода, що через свою помилку я втратив можливість продовжувати грати.
З моменту мого блокування вже пройшло приблизно 1,5 місяця, і за цей час я добре обдумав свою помилку та зробив висновки. Я можу запевнити, що більше ніколи не буду порушувати правила проєкту, особливо ті, що стосуються продажу або передачі віртуальної валюти.
!! Також хочу зазначити, що з моменту відкриття проєкту мені жодного разу не надавали амністію бо це моє преше таке порушення! тому прошу врахувати це при розгляді мого звернення. Я дуже сподіваюсь отримати свій перший і останній шанс, щоб повернутися до гри та довести, що можу бути чесним гравцем і дотримуватись усіх правил.
Щиро прошу дати мені останній шанс повернутися на проєкт. Обіцяю, що надалі буду грати чесно, дотримуватися всіх правил та більше не допущу подібних порушень.