Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alco_Osa

Новий гравець
6 Лют 2026
1
Нікнейм адміністратора
Alvaro Rodrigues
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@deejay_D_J
Детальний опис скарги/ситуації
Ст. Адміністратор Alvaro Rodrigues

Мій статичний ID #13859

Щоб звʼязатись : @deejay_D_J

Суть скарги: Я працював вантажоперевізником і виконував робоче замовлення - перевозив вантаж, який на момент поїздки був збережений на 100%. Під час руху в мене на повній швидкості врізався автомобіль FBI, чим було створено аварійну ситуацію та порушено ПДР. Після зіткнення співробітники не вибачилися й одразу почали тікати з місця події.

Я, як відповідальний працівник, який несе повну відповідальність за довірений вантаж (у реальному житті за подібну ситуацію могли б виписати штраф або навіть звільнити), емоційно зреагував і відкрив по них вогонь. Після цього мене було вбито, реанімовано, після чого мені почали зачитувати мої права.

Зараз у країні складна ситуація: відключення електроенергії, перебої зі зв’язком та інтернетом. Я не є винятком - у цей момент у мене вимкнувся роутер. Я одразу почав перепідключатися через EcoFlow, швидко його увімкнув і зайшов у гру, але побачив, що вже перебуваю у в’язниці. Після цього адміністратор видав мені покарання за пунктом 5.10 - втеча від RP.

Хочу наголосити, що я цілеспрямовано не виходив з гри. Якщо є можливість перевірити логи, ви зможете в цьому переконатися.

Також визнаю, що некоректно відіграв RP-ситуацію. Я це усвідомлюю, щиро каюсь і повністю беру на себе відповідальність за порушення правил серверу.

Проте, на мою думку, покарання у вигляді 6 годин деморгану, ще й за умов відключень світла, є надто суворим. Я пояснив ситуацію адміністрації, після чого мені порадили написати амністію.

Я визнаю свою провину та щиро прошу піти мені назустріч. Обіцяю, що подібне більше не повториться ❤️

05.02.2026 20:15 приблизно
Посилання на докази
:coffee::coffee:
Яке покарання оскаржуєте
5.10 Ухід від рп
IMG_4316.jpeg

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Ви вийшли з гри цілеспрямовано,Адміністратор надав докази.
Тому покарання залишається.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі