- 5 Лют 2026
- 10
- Нікнейм адміністратора
- Mariia Ashalet [3526}
- Ваш статичний ID
- 34126
- Звʼязок з Вами
- dante_grimm
- Детальний опис скарги/ситуації
- Ситуація була 04,02. На трасі два граці на своєму авто пробивали колеса, стріляли по автомобілю, без видимої на те причини IC. В ВІП час я написав - "Для чого на трасі пробиваєте колеса?", на що отримав відповід " По приколу". Звичайно коли відігруєш RP такі дії, а з сторони інших гравців іде така агресія то я не втримався і тако ж відповів. " То йдіть до ****************************и хай пожаліє". За що отримав бан на 5 днів. Причину розумію, висновки зробив. Ситуація більше не повториться. Прошу зняти бан.
- Посилання на докази
- не зберіг
- Яке покарання оскаржуєте
- 4.8 ЗП
Ситуація була 04,02. На трасі два граці на своєму авто пробивали колеса, стріляли по автомобілю, без видимої на те причини IC. В ВІП час я написав - "Для чого на трасі пробиваєте колеса?", на що отримав відповід " По приколу". Звичайно коли відігруєш RP такі дії, а з сторони інших гравців іде така агресія то я не втримався і тако ж відповів. " То йдіть до ****************************и хай пожаліє". За що отримав бан на 5 днів. Причину розумію, висновки зробив. Ситуація більше не повториться. Прошу зняти бан.