Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dante Grimm

Отаман
5 Лют 2026
10
Нікнейм адміністратора
Mariia Ashalet [3526}
Ваш статичний ID
34126
Звʼязок з Вами
dante_grimm
Детальний опис скарги/ситуації
Ситуація була 04,02. На трасі два граці на своєму авто пробивали колеса, стріляли по автомобілю, без видимої на те причини IC. В ВІП час я написав - "Для чого на трасі пробиваєте колеса?", на що отримав відповід " По приколу". Звичайно коли відігруєш RP такі дії, а з сторони інших гравців іде така агресія то я не втримався і тако ж відповів. " То йдіть до ****************************и хай пожаліє". За що отримав бан на 5 днів. Причину розумію, висновки зробив. Ситуація більше не повториться. Прошу зняти бан.
Посилання на докази
не зберіг
Яке покарання оскаржуєте
4.8 ЗП
Ситуація була 04,02. На трасі два граці на своєму авто пробивали колеса, стріляли по автомобілю, без видимої на те причини IC. В ВІП час я написав - "Для чого на трасі пробиваєте колеса?", на що отримав відповід " По приколу". Звичайно коли відігруєш RP такі дії, а з сторони інших гравців іде така агресія то я не втримався і тако ж відповів. " То йдіть до ****************************и хай пожаліє". За що отримав бан на 5 днів. Причину розумію, висновки зробив. Ситуація більше не повториться. Прошу зняти бан.

Dante Grimm

Отаман
5 Лют 2026
10
мається на увазі що пробивали колеса мені, та іншим грвцям хто був на трасі

yutik grimxov

хуя крутой, вытри сперму под губой
28 Сер 2025
43
напиши тикет, укажи айдишники и их откинут, в чем притензия. Ты на провокацию просто повелся и все

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор надав докази, але враховуючи, що це ваше перше покарання - даю вам амністію, але наступне покаранням за дане порушення буде максимальним.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі