- 13 Чер 2025
- 37
- Нікнейм адміністратора
- Drake Cross-Danichka Swarovkiy
- Ваш статичний ID
- 19241
- Звʼязок з Вами
- DS-(dshvnik_84909)
- Детальний опис скарги/ситуації
- 13/01/2026 Адміністратор Danichka Swarovkiy куратор ЛПСД слідкував за моїми процесуальнимим діями в яких я посадив людину без повних процесуальних дій хзоч людина погодилася на покакарння та пішла на зустріч зі слідством, дата бейс був заповнено на ту людину хоч данний адміністратор видав мені покарання у вигляді WARN хоч данна ситуація це було повне рп якщо у мене було порушення в процесуальних діях тоді людина подає на мене скаргу в прокуратуру і по рп іде суд, далі вже виноситься покарання за халатність в роботі, прошу зауважити що данний адміністратор втрутився в РП процес який повністью завязуєьться через говермент тим самим втрутившись в нього, після перезаходу на сервер данний адміністратор стояв і навмисно мене виводив на емоції хоч я і намагався нормально адекватно донести до адміністратора його не правоту і втручання в рп процес, я сказав що після таких дій і втручання в рп його знімлять з посади адміністратора на що я потім отримав блокування на 3 дні за 3.6 ЗП, після чого адмістратор
Drake Cross побачив з мого боку там погрози хоч я цілком правильно казав юо за втручання в РП процес адміністратора можуть зняти з посади Дрейк видав мені покарання в розмірі 30 днів ХАРД БАН, на мою думку порушення процесуалки це не є порушення НОН РП за яке адміністратор видав мені покарання в вигляді WARN тим самим вивести мене на емоції на яких я сказав що його через такі дії знімлять,
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://fex.net/ru/s/po0kbf2[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- WARN. 3.6ЗП
/