- 14 Гру 2024
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Mossad
- Ваш статичний ID
- 1830
- Звʼязок з Вами
- Ds: tusikleks
- Детальний опис скарги/ситуації
- Хочу щиро вибачитися за ситуацію, яка склалася між мною та цією людиною протягом тривалого часу. Я усвідомлюю, що конфлікт зайшов надто далеко, і моя поведінка була неправильна та необдумана.
Окремо хочу принести свої щирі вибачення адміністрації проєкту за те, що змусив вас витрачати свій особистий час і увагу на мою помилку. Я розумію, що створив непотрібні труднощі, і мені справді прикро через це.
Також я дуже сильно вибачаюся перед даною людиною за те, що поширив її фотографію з реального життя та скинув її в Discord проєкту Ukraine GTA 5. Я повністю усвідомлюю, що це було серйозним порушенням правил сервера та особистих кордонів, і визнаю свою провину без жодних виправдань.
Я гарантую, що більше ніколи не повторю подібних дій і надалі буду чітко дотримуватися всіх правил сервера. Це був мій перший і останній проступок. За весь час гри на сервері в мене не було жодного порушення, і ця ситуація стала для мене важливим уроком.
Ще раз щиро прошу вибачення у всіх, кого зачепила ця ситуація, та дуже сподіваюся на ваше розуміння і шанс виправити свою помилку.
- Посилання на докази
- немає
- Яке покарання оскаржуєте
- 8.1 хард бан
-