Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tusik

Новий гравець
14 Гру 2024
3
Нікнейм адміністратора
Mossad
Ваш статичний ID
1830
Звʼязок з Вами
Ds: tusikleks
Детальний опис скарги/ситуації
Хочу щиро вибачитися за ситуацію, яка склалася між мною та цією людиною протягом тривалого часу. Я усвідомлюю, що конфлікт зайшов надто далеко, і моя поведінка була неправильна та необдумана.

Окремо хочу принести свої щирі вибачення адміністрації проєкту за те, що змусив вас витрачати свій особистий час і увагу на мою помилку. Я розумію, що створив непотрібні труднощі, і мені справді прикро через це.

Також я дуже сильно вибачаюся перед даною людиною за те, що поширив її фотографію з реального життя та скинув її в Discord проєкту Ukraine GTA 5. Я повністю усвідомлюю, що це було серйозним порушенням правил сервера та особистих кордонів, і визнаю свою провину без жодних виправдань.

Я гарантую, що більше ніколи не повторю подібних дій і надалі буду чітко дотримуватися всіх правил сервера. Це був мій перший і останній проступок. За весь час гри на сервері в мене не було жодного порушення, і ця ситуація стала для мене важливим уроком.

Ще раз щиро прошу вибачення у всіх, кого зачепила ця ситуація, та дуже сподіваюся на ваше розуміння і шанс виправити свою помилку.
Посилання на докази
немає
Яке покарання оскаржуєте
8.1 хард бан
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Покарання перевидано, але хочу зауважити, при наступних порушеннях подібного типу Ваш акаунт буде заблоковано термінов на 90 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі