Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dmitro Yakovhyck

Новий гравець
28 Лис 2025
1
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
15436
Звʼязок з Вами
@dimkadel (тг)
Детальний опис скарги/ситуації
  • Прошу розглянути мою ситуацію та зняти блокування, оскільки мій акаунт був зламаний.
    Хочу повідомити, що мій акаунт у Discord (а також у грі, пов’язаній із цим акаунтом) був скомпрометований сторонніми особами. Це не був я, і доступ до мого акаунта нікому, окрім мене, не надавався. Акаунт також прив’язаний до мого близького друга з реального життя, який також не передавав дані третім особам.
    В один день, коли я був поза домом, мені подзвонив знайомий і повідомив, що з мого акаунта в Discord надсилається дивний контент. Я зайшов у Discord з телефона і побачив, що мене заблокували практично на всіх серверах, а в особистих повідомленнях від мого імені було розіслано спам, рекламу та заборонену символіку.
    Усе це було зроблено без мого відома та контролю — сторонньою особою, яка отримала несанкціонований доступ.
    На той момент я не надав цьому значної уваги, бо рідко користувався Discord. Але згодом, коли я зайшов у гру, виявив, що мене також заблокували через ці ж неправомірні дії зламаного акаунта. Прошу
    Прошу уважно розібратися в моєму випадку, оскільки всі порушення були вчинені не мною, а зловмисником. Готовий надати додаткову інформацію або підтвердження, якщо це необхідно.
    Дякую за розуміння та сподіваюся на справедливий розгляд ситуації.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://i.postimg.cc/k4zKxf3g/271590-174.jpg[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Блокування діскорду. а також гри.
1

Останнє редагування модератором:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування знято. При повторних порушеннях з Вашого боку перманентне блокування буде повернуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі