Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
  1. Нікнейм адміністратора: Florian Merssi
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Matveika Hunter #22351
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): morozek_lovereyna
  4. Суть скарги:
  5. Людина, яка робила відкат на мене, не надала повний відкат ситуації, бо видно, як у нього чомусь залишається мало хп, і він знаходиться в ЗЗ, тому що він втік від РП. До того він мене спеціально заДБшив на смерть (відкат прикріплю). Потім я хотів з ним поговорити, навіщо він так робить — він, по-моєму, постріляв або заДБшив, тому я вирішив його розстріляти. Він утік у ЗЗ, що він успішно вирізав на відкаті. Прошу передивитися скаргу у швидкі строки, бо я хотів подавати на лідерку Італійки, але ця людина мене дуже роздратувала, і я був у стані афекту. Думаю, що за це можна дати не таке серйозне покарання.
    На відкаті видно, як я кажу: «Давайте файт». Вони виходять, ми стріляємося, і в момент проїзду проїжджає машина з людиною (статік 25878), а через секунду ця машина розвертається і летить прямо на мене.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    1761780694744.png
  7. Дата видачі покарання: 30.10 01:00

Arkadiy Dolmatov

Козак
12 Жов 2025
49
Яке РП? У нас РП не було, ти вмер. Але говорити поліції 'Давайте тулитися в місті' - це абсурд

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
Хлопці, які ставлять реакції на мої скарги на форумі, будь ласка, перестаньте фанатіти. Якщо ти хочеш поговорити по IC, то я вже казав: це було в машині, вікна були закриті, а вони вийшли на мене зі зброєю — це вже самооборона.

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
Будь ласка, перш ніж фанатіти й ставити реакції на повідомлення, прочитай, що таке РП-логіка. І тут можливо я не прав що вийшовши 1в2 посеред міста. Я скидаю докази, що ти мене перед цим роздратував — я просто хотів тебе знайти й поговорити. Але ти почав перебивати, втік у ЗЗ, та, здається, ще й ДБ зробив (якщо правильно пам’ятаю).

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Не виявлено порушень з боку адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі