- 27 Лип 2025
- 76
- Нікнейм адміністратора: Florian Merssi
- Особистий нікнейм / статичне ід: Matveika Hunter #22351
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): morozek_lovereyna
- Суть скарги:
- Людина, яка робила відкат на мене, не надала повний відкат ситуації, бо видно, як у нього чомусь залишається мало хп, і він знаходиться в ЗЗ, тому що він втік від РП. До того він мене спеціально заДБшив на смерть (відкат прикріплю). Потім я хотів з ним поговорити, навіщо він так робить — він, по-моєму, постріляв або заДБшив, тому я вирішив його розстріляти. Він утік у ЗЗ, що він успішно вирізав на відкаті. Прошу передивитися скаргу у швидкі строки, бо я хотів подавати на лідерку Італійки, але ця людина мене дуже роздратувала, і я був у стані афекту. Думаю, що за це можна дати не таке серйозне покарання.
На відкаті видно, як я кажу: «Давайте файт». Вони виходять, ми стріляємося, і в момент проїзду проїжджає машина з людиною (статік 25878), а через секунду ця машина розвертається і летить прямо на мене.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 30.10 01:00