Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lucifer Washington

Господин Ада
3 Жов 2025
34
1.Нікнейм адміністратора: Kulyk
2.Особистий нікнейм / статичне ід: Lucifer Washington 25851
3.Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 911chivas
4. Суть скарги: Доброї ночі, шановні адміністратори. Перш за все, хочу признати, що мій вчинок абсолютно неадекватний. Я зробив це на емоціях, проте наразі розумію, що це було необдумано. Дуже прошу вас зняти мені блокування на перший раз. Я обіцяю, що більше такого не повториться. Вибачте
6.Дата видачі покарання: 21.10.2025

Вкладення

• 22222222222222222222222222222222222222222.jpg
    22222222222222222222222222222222222222222.jpg
    530.6 Кб · Перегляди: 73
Останнє редагування:

Lucifer Washington

Господин Ада
3 Жов 2025
34
Вітаю. Який вчинок?
Був водієм автівки з котрої вийшов мій товариш і зробив вбивство на титулі ЛСПД, але зі своєї сторони я був водієм не виконавцев вбивства тому і прошу перерозглянути вирок адміністратора

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Був водієм автівки з котрої вийшов мій товариш і зробив вбивство на титулі ЛСПД, але зі своєї сторони я був водієм не виконавцев вбивства тому і прошу перерозглянути вирок адміністратора
Отримали покарання по скарзі чи адміністрація була присутня під час порушення?

Lucifer Washington

Господин Ада
3 Жов 2025
34
опишіть мені повністю ситуацію, вказавши і описавши Вашу мотивація вчинити ці дії
мы з товаришем просто фанились без якогось негативу до осіб, ціль була просто фанова гра тому що не могли знайти якогось контенту для себе тому вирішили відіграти вбивство особи лспд біля відділу, подивитись як відреагують спец. органи, і які будуть дії в подальшому від ЛСПД, сутью було просто перевірити як реагують на такі дії державний орган лспд, ніякого негативу до осіб ми на мали, тім паче особистих мотивів, поведінка наша згідно правил була порушена але хотіли перевірити реакцію гравців з боку ЛСПД, менш з тим, якщо вважаєте що покарання справедливе я з тим погоджусь і забуду за цей інциндент та дочекаюсь закінчення бану, з повагою до Адміністрації серверу Lucifer Washington

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
мы з товаришем просто фанились без якогось негативу до осіб, ціль була просто фанова гра тому що не могли знайти якогось контенту для себе тому вирішили відіграти вбивство особи лспд біля відділу, подивитись як відреагують спец. органи, і які будуть дії в подальшому від ЛСПД, сутью було просто перевірити як реагують на такі дії державний орган лспд, ніякого негативу до осіб ми на мали, тім паче особистих мотивів, поведінка наша згідно правил була порушена але хотіли перевірити реакцію гравців з боку ЛСПД, менш з тим, якщо вважаєте що покарання справедливе я з тим погоджусь і забуду за цей інциндент та дочекаюсь закінчення бану, з повагою до Адміністрації серверу Lucifer Washington
Зрозумів, якщо амністія втратила актуальність і Ви маєте бажання досидіти термін - звернення закриваю.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Амністія погоджена. Повторні порушення або диструктивна поведінка будуть розглядатись як рецидив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі