Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Itachi Uchiha

Козак
8 Гру 2024
31
Нікнейм персонажа: Itachi Uchiha
Статичний ID: 2124
Час та дата отримання покарання: Точної дати не пам’ятаю, але блокування отримав після перевірки 3 серпня
Нікнейм адміністратора, який видав блокування: -
Скріншот отримання покарання:
Опис ситуації:

Хочу чесно визнати свою помилку. Я дійсно продавав внутрішньоігрову валюту (вірти) гравцю Danya Morris — приблизно 30 мільйонів за реальні гроші. На той момент я не до кінця усвідомлював, наскільки це серйозне порушення правил.
Моя мета не була у тому, щоб нашкодити проєкту чи отримати вигоду за рахунок інших гравців. Я просто погодився на пропозицію, не розуміючи повною мірою наслідків своїх дій.
Зараз я повністю усвідомив, що це було неправильно і шкодить як економіці сервера, так і довірі в спільноті, де я проводив багато часу.
Також хочу чесно сказати — я не одразу визнав це і певний час намагався приховати правду. Але сьогодні хочу бути максимально відкритим. Я визнаю свою провину, щиро шкодую і прошу надати мені шанс на амністію.
Готовий прийняти будь-які умови, випробувальний термін або перевірку, аби довести, що зробив висновки і змінив своє ставлення до гри.
Я довго грав на сервері, був активним учасником спільноти та лідером сімʼї Vendetta. Прошу дати можливість повернутися та проявити себе з кращого боку.
Дякую за розуміння 🙏

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор надасть відповідь у найближчий вільний час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі