Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): CPA_Force(tg)
Суть скарги: Отримав покарання за ухід від перевірки. Так як стояв в афк, прошу амністію. Та можу пройти перевірку на наявність будь чого. В наступний раз забовязуюсь не стояти в афк та бути в грі при потребі. Стороннє ПЗ не використовував та не буду використовувати.
також хочу продовжити грати на вашому проекті, так як тут багато моїх друзів та файних адмінів які завжди допоможуть.
Вітаю! Ви стрілялись з іншим гравцем та не перебували в АФК, вже після цього як адміністрація до вас телепортувалась ви вирішили на 2 хв не рухатись, а вже після повідомлення від адміністратора в чат про перевірку ви через 3 секунди вийшли з гри й через хвилину знову під'єднались як я розумію з надією на те що зміниться динамічний ID і вас не знайдуть. Блокування видано вірно, за амністією можете звернутись через місяць в розділі "Розблокування облікового запису" - посилання.
Відмовлено.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)