Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія Dron Depp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dron cruz

Козак
17 Лис 2025
46
Нікнейм адміністратора
Aleksey Volter
Ваш статичний ID
29499
Звʼязок з Вами
@za_yakinevicha
Детальний опис скарги/ситуації
-
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
-
Шановна адміністраціє проекту!

Цим зверненням прошу розглянути мою заяву щодо пом’якшення або повного скасування покарання, накладеного на мій ігровий акаунт у зв’язку з порушенням правила 1.32. Усвідомлюючи серйозність даного пункту правил та значення, яке він має для стабільної роботи ігрового процесу, хочу офіційно пояснити свою позицію, продемонструвати повну відповідальність та висловити щире каяття.

Порушення було здійснено мною без повного розуміння наслідків та важливості заборони на продаж державного спорядження. Я визнаю, що подібні дії мають потенціал негативно впливати на економічну стабільність серверу, баланс фракцій, роботу державних структур та загальну чесність геймплею. Зараз я повністю усвідомив, чому такі механізми жорстко контролюються та регламентуються, і глибоко шкодую, що припустився такої помилки.

Наголошую, що моя дія не мала злого умислу чи бажання отримати неправомірну вигоду. Порушення було наслідком необачності та недосвідченості у конкретних аспектах правил. Після отриманого покарання я ретельно вивчив регламент, ознайомився з відповідними розділами, та на даний момент чітко розумію всі вимоги, обмеження та стандарти, яких повинен дотримуватися кожен учасник проєкту.

Я поважаю роботу адміністрації, вашу відповідальність за підтримання порядку, та повністю підтримую необхідність суворих правил. Хочу запевнити, що подібне порушення більше ніколи не повториться, адже нині я чітко розумію наслідки та важливість дотримання кожного пункту.

З огляду на моє щире каяття, готовність виправитися та повагу до серверу й адміністрації, прошу вас розглянути можливість:

• пом’якшення терміну покарання,
    або
  • повної амністії та зняття блокування,

враховуючи мою теперішню позицію, адекватне сприйняття помилки та прагнення надалі брати участь у житті сервера виключно в рамках встановлених правил.

Готовий у подальшому підтвердити свою відповідальність належною поведінкою, дотриманням ігрових стандартів та активною, конструктивною участю у житті проєкту.

Дякую за час, увагу та можливість подати цю заяву. Сподіваюся на об’єктивний розгляд і позитивне рішення.

З повагою,Dron Depp

Вкладення

• Screenshot_2025-12-04_163709.png
    Screenshot_2025-12-04_163709.png
    45.8 Кб · Перегляди: 44

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. У амністії відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі