Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія розбану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kyryl Winston

Козак
26 Гру 2024
21
  1. Нікнейм адміністратора: Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 15724
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): raze.love
  4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, хотів би попросити амністію для цього аккаунта, діло в тому що я зробив аккаунт для молодшого брата хоча я цього не дуже хотів робити, але все таки вирішив зробити як "хороший брат", сьогодні я побачив що мій аккаунт також забанений іза того що рокстар підключений до цих двух аккаунтів, прошу зменшити покарання або розбан, з молодшим братом я сьогодні серйозно поговорю що такого не можна робити нівякому разі, надіюсь на ваше розуміння.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№1118-Обман-при-продажу-сумки.4504/
  6. Дата видачі покарання: 30.03

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування знято не буде в будь якому разі так як порушення було. Також хочу нагадати про правило, яке забороняє обманювати адміністрацію. На відеодоказах чітко чути, що використовується дитячий голос через програму для зміни голосу. Це дає підстави вважати, що ви свідомо намагаєтесь ввести нас в оману, вигадуючи виправдання заздалегідь.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі