- 1 Сер 2025
- 39
- Нікнейм адміністратора
- самий шановний пан буфало
- Ваш статичний ID
- 21872
- Звʼязок з Вами
- banochka_soku
- Детальний опис скарги/ситуації
- признаю продавав, але я це робив незаради денег, я поприколу прадавав я впринципі людина багата на сервері я дуже вибачаюсь за такі приколи я чесне новорічне слово даю шо більше так небуду будьласка розбаньте хочаб до нового року я хочу провести новий рік на цьому сервері а тут бац. я вже став на правильний путь, я в принципі правила рідко порушую дай я зразу признався як спитали і ше раз попрошу будьласка розбаньте.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 пдо
1.самий шановний пан буфало
2.21872
3.banochka_soku
4.признаю продавав, але я це робив незаради денег, я поприколу прадавав я впринципі людина багата на сервері я дуже вибачаюсь за такі приколи я чесне новорічне слово даю шо більше так небуду будьласка розбаньте хочаб до нового року я хочу провести новий рік на цьому сервері а тут бац. я вже став на правильний путь, я в принципі правила рідко порушую дай я зразу признався як спитали і ше раз попрошу будьласка розбаньте.
5.-
6.1.32 пдо
2.21872
3.banochka_soku
4.признаю продавав, але я це робив незаради денег, я поприколу прадавав я впринципі людина багата на сервері я дуже вибачаюсь за такі приколи я чесне новорічне слово даю шо більше так небуду будьласка розбаньте хочаб до нового року я хочу провести новий рік на цьому сервері а тут бац. я вже став на правильний путь, я в принципі правила рідко порушую дай я зразу признався як спитали і ше раз попрошу будьласка розбаньте.
5.-
6.1.32 пдо
Останнє редагування: