Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Амністія покарання

scorpioom99

Новий гравець
15 Вер 2026
2
Нікнейм адміністратора
James Gotti
Ваш статичний ID
47803
Звʼязок з Вами
TG: @kraftmaister
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, шановна адміністрація сервера GTA Ukraine 5.

Звертаюся з проханням розглянути можливість зняття бану з мого акаунта.

Я граю в GTA RP всього декілька днів і розпочав свій шлях на вашому сервері. Я поки що тільки знайомлюся зі специфікою та правилами сервера. Через недосвідченість я не знав, що подібні висловлювання в чаті заборонені, і написав недоречне повідомлення, не усвідомлюючи, наскільки це серйозне порушення. Розумію, що це не знімає з мене відповідальності, але це справді була помилка новачка, а не свідома спроба когось образити чи зіпсувати гру.

Зараз я уважно перечитав правила сервера й повністю усвідомив, що таке спілкування недопустиме. Мені щиро шкода, що так вийшло. Обіцяю надалі поводитися коректно з іншими гравцями, дотримуватися правил і не допускати образливих чи провокативних повідомлень у чаті.

Оскільки я тільки почав свій шлях у RP на цьому сервері й хочу навчитися грати правильно, прошу дати мені другий шанс і зняти бан.

Дякую за розгляд моєї заявки.

З повагою, scorpioom99
Посилання на докази
https://prnt.sc/mNKp8TTiJbV9
Яке покарання оскаржуєте
4.7 ЗП // J.Hatterson
Доброго дня, шановна адміністрація сервера GTA Ukraine 5.

Звертаюся з проханням розглянути можливість зняття бану з мого акаунта.

Я граю в GTA RP всього декілька днів і розпочав свій шлях на вашому сервері. Я поки що тільки знайомлюся зі специфікою та правилами сервера. Через недосвідченість я не знав, що подібні висловлювання в чаті заборонені, і написав недоречне повідомлення, не усвідомлюючи, наскільки це серйозне порушення. Розумію, що це не знімає з мене відповідальності, але це справді була помилка новачка, а не свідома спроба когось образити чи зіпсувати гру.

Зараз я уважно перечитав правила сервера й повністю усвідомив, що таке спілкування недопустиме. Мені щиро шкода, що так вийшло. Обіцяю надалі поводитися коректно з іншими гравцями, дотримуватися правил і не допускати образливих чи провокативних повідомлень у чаті.

Оскільки я тільки почав свій шлях у RP на цьому сервері й хочу навчитися грати правильно, прошу дати мені другий шанс і зняти бан.

Дякую за розгляд моєї заявки.

З повагою, scorpioom99

scorpioom99

Новий гравець
15 Вер 2026
2
Хочу додати, що я не намагаюся уникнути відповідальності й не заперечую сам факт порушення. Я повністю визнаю свою провину й готовий понести покарання за свій вчинок.

Водночас, з огляду на те, що це моє перше порушення й що я лише кілька днів на сервері, прошу розглянути можливість пом'якшення покарання. Вважаю, що доцільним варіантом було б замінити бан на тимчасовий мут — таке покарання я сприйму цілком справедливо. Це дало б мені змогу залишитися на сервері, зробити висновки й надалі поводитися коректно, водночас понісши відповідальність за порушення правил чату.

Буду вдячний за розуміння й готовий прийняти ваше рішення.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі