Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Амністія для Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Misa Moon

Шановний гравець
4 Вер 2025
143
Нікнейм адміністратора
Viktoria
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
ataiaa
Детальний опис скарги/ситуації
Я визнаю свою вину за багоюз, прошу зняти бан або хоча б скоротити термін бану. Коли я дізналась за баг, то вирішила просто з цікавості спробувати. Потім все що було видано багом я викинула, та не продавала. Інші гравці, які продавали або ж активно займались цим отримали по 30 днів бану. Я розумію, що багоюз карається, та визнаю свою вину, тому прошу зняття бану або пом'якшення терміну та обіцяю, що більше такого не повториться.
У мене в цілому дуже мало покарань, та я стараюсь не порушувати правила проекту. Сподіваюсь на розуміння.
Посилання на докази
https://imgbox.com/gallery/edit/DDu3QefRkE/5KG4T7tYyX3fg7mt
Яке покарання оскаржуєте
бан 30 днів
  1. Нікнейм адміністратора: Viktoria #13922
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Misa Moon #23862
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ataiaa (discord)
  4. Суть скарги: Я визнаю свою вину за багоюз, прошу зняти бан або хоча б скоротити термін бану. Коли я дізналась за баг, то вирішила просто з цікавості спробувати. Потім все що було видано багом я викинула, та не продавала. Інші гравці, які продавали або ж активно займались цим отримали по 30 днів бану. Я розумію, що багоюз карається, та визнаю свою вину, тому прошу зняття бану або пом'якшення терміну та обіцяю, що більше такого не повториться. У мене в цілому дуже мало покарань, та я стараюсь не порушувати правила проекту. Сподіваюсь на розуміння.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    Screenshot_25.png
  6. Дата видачі покарання: 05.05.2026 18:06

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування було зменшено на 15 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі