Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія деморгани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo Hunter

Козак
13 Жов 2024
36
Нікнейм адміністратора
Xstat Diolis
Ваш статичний ID
19857
Звʼязок з Вами
дс yarmolenk0
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановне панство ГА/ЗГА.

Звертаюся до вас зі скаргою на адміністратора Xstat Diolis у зв’язку з, на мою думку, некомпетентним та некоректним підходом до видачі покарань гравцям.

Перейду до суті ситуації. Я спокійно здійснював поїздку з Сендіка до червоних ящиків на транспортному засобі Геліку 6x6. Раніше адміністрація підтверджувала, що на цьому транспорті дозволено пересування по non-RP місцевості, оскільки його можна класифікувати як позашляховик або джип.

Незважаючи на це, адміністратор Xstat Diolis вирішив видати мені покарання у вигляді деморгану. Аналогічне покарання отримав і мій колега, який перебував у схожій ситуації. Після цього адміністратор відмовився прилетіти для роз’яснення ситуації ані до мене, ані до мого колеги.

Прошу вас розібратися в даній ситуації, перевірити правомірність дій адміністратора та, у разі підтвердження його неправоти, розглянути можливість виплати мені відповідної компенсації.

Дякую за увагу та сподіваюся на об’єктивний розгляд скарги.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://imgur.com/a/wRlC0BV[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
jail
```

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви праві, пересуватись можна. Але не літати зі схилів, перевертатись та, в цілому, здійснювати нереалістичне пересуванн.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі