- 14 Бер 2025
- 7
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- maksik2191
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня шановна Головна адміністрація, зі мною сталась неприємна ситуація. Прошу звернути увагу не лише на дії гравців, яких покарали у скарзі №7719, а й на зміст самої скарги та поведінку її авторки. У тексті скарги присутні образи та провокації в бік інших гравців, токсичний стиль спілкування, сексуалізовані та принизливі висловлювання а також неодноразові згадки “10 афроамериканців”, “оргії” та інші фрази, які можуть трактуватись як расистський або дискримінаційний контент. Враховуючи те, що це було написано не в ІС чаті а безпосередньо на форумі проекту, де діють правила форумної комунікацї! Тепер щодо мого покарання. Повністю визнаю свою вину і прошу пробачення перед адміністрацією за цю ситуацію, але авторка в своїй скарзі не вказала і приховала той факт шо від неї була провокація( за що теж можуть видаватись покарання) Моє смс було написане на емоціях та без будь якого злого умислу або реальної спроби ввести когось в оману. В момент конфлікту я не подумав про наслідки написаних слів. Розумію що подібні речі порушують правила проекту. З мого боку це була прпосто необдумана фраза в ході суперечки, а не цілеспрямоване порушення.Прошу скоротити термін блокування, або якщо це можливо, зняти його.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967719-%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BC-zina-2813.22751/
- Яке покарання оскаржуєте
- HardBan - 15 днів.
Доброго дня шановна Головна адміністрація, зі мною сталась неприємна ситуація. Прошу звернути увагу не лише на дії гравців, яких покарали у скарзі №7719, а й на зміст самої скарги та поведінку її авторки. У тексті скарги присутні образи та провокації в бік інших гравців, токсичний стиль спілкування, сексуалізовані та принизливі висловлювання а також неодноразові згадки “10 афроамериканців”, “оргії” та інші фрази, які можуть трактуватись як расистський або дискримінаційний контент. Враховуючи те, що це було написано не в ІС чаті а безпосередньо на форумі проекту, де діють правила форумної комунікацї! Тепер щодо мого покарання. Повністю визнаю свою вину і прошу пробачення перед адміністрацією за цю ситуацію, але авторка в своїй скарзі не вказала і приховала той факт шо від неї була провокація( за що теж можуть видаватись покарання) Моє смс було написане на емоціях та без будь якого злого умислу або реальної спроби ввести когось в оману. В момент конфлікту я не подумав про наслідки написаних слів. Розумію що подібні речі порушують правила проекту. З мого боку це була прпосто необдумана фраза в ході суперечки, а не цілеспрямоване порушення.Прошу скоротити термін блокування, або якщо це можливо, зняти його.
Останнє редагування: