Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Амністія вибачення перед адміністратором Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romik Baka

Новий гравець
8 Кві 2025
24
  1. Нікнейм адміністратора: NOXX
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Romik Baka #15727
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ban_derchik ds
  4. Суть скарги: Шановна адміністрація, особливо адміністратор NOXX,

Хочу звернутись до вас зі щирим розкаянням. Я глибоко усвідомив свою провину та щиро прошу пробачення за свою поведінку, яка стала причиною мого бана на 15 днів. Це була дуже велика помилка з мого боку, якою я щиро соромлюсь.

Я не мав наміру нашкодити спільноті або проявити неповагу до правил чи до адміністрації. Можливо, у той момент я не задумався про наслідки, але зараз я повністю розумію, що вчинив неправильно. Мені дуже прикро, що підвів вашу довіру.

Я дуже прошу вибачення перед вами, особисто перед адміністратором NOXX. Більше такого не повториться. Я з повагою ставлюсь до правил проєкту і надалі обіцяю їх дотримуватись. Для мене це було серйозним уроком, і я зробив для себе висновки.

Буду дуже вдячний, якщо ви зможете дати мені ще один шанс і переглянути термін бана. Обіцяю — жодних порушень з мого боку більше не буде.

З великою повагою і надією,
    [Romik Baka]
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріпив
  6. Дата видачі покарання: 08.06.2025

Banderchik_-_Discord_06.08.2025_17_39_05.png

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування видаються не для того щоб знімати їх після вибачень на форумі. Я не побачив опису порушення та ситуації в загальному. Як я розумію, Ви отримали покарання на персонаж, а не на акаунт. За час блокування можете продовжити гру з твінк-персонажа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі