- 29 Гру 2024
- 29
- Нікнейм адміністратора: Gromov
- Особистий нікнейм / статичне ід: 4121
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Zabkm
- Суть скарги: Шановний Нокс!
Пишу до Вас з великим проханням розглянути мою ситуацію щодо поточного бану. Повністю усвідомлюю свої порушення та відповідальність за них. Я визнаю, що допустив помилки, через які отримав варни та потрапив у бан. За цей час я зробив серйозні висновки і більше не маю наміру порушувати правила проекту.
Я звертався до інших адміністраторів, у тому числі до Громова та Сина Самурая, і отримав рекомендацію звернутися безпосередньо до Вас. Зараз я вже відбув значну частину покарання, але мені дуже важливо отримати можливість повернутись на сервер саме зараз. На сервері вийшло велике оновлення 1.5, додали нові будинки з 6-ма гаражними місцями, і вони найближчими днями будуть злітати. Для мене це важлива подія, оскільки я активно граю на проекті та хотів би взяти участь у цьому оновленні.
Прошу Вас надати мені ще один шанс. Гарантую, що надалі дотримуватимусь усіх правил сервера і більше не допускатиму порушень. Дуже сподіваюсь на Ваше розуміння та позитивне рішення.
Дякую за Ваш час та увагу.
З повагою Slavik Rovenskiy 4121 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання: