Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амнистия 39135 | Ban 7 дней

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Houstan

Новий гравець
18 Кві 2026
3
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
39135
Звʼязок з Вами
@Billegray | BStalkerYT
Детальний опис скарги/ситуації
Я (Serhii Houstan) работал на СТО и в 1 момент когда нас было человек 6+ в нас влетел игрок на джипе (Statick 10201), залез на авто, на вопрос от другого игрока чё он делает тот ответил что "нечего на моём районе стоять" и что зубы выбьет ну и т.к. я был в тот момент зол на игрока я позволил себе лишнего и грубо высказался в его адрес как можно увидеть выше, ну а после был убит в ЗЗ им же с преклада при помощи бага, он получил минимальное наказание ну а я среднее но в данный момент я лишь хочу принести свои извинения за своё грубое и не адекватное поведение в тот момент, обещаю что такого в предь не повториться

З повагою Serhii
Посилання на докази
https://youtu.be/8UaTg7ptinI?si=toyz6RHQiawueQw3
Яке покарання оскаржуєте
Бан 7 дней
Доброго дня, хотів би попросити розблокувати мій аккаунт у зв'язку з тим, що вищесказане мною в ігровому чаті було сказано на тлі поганого настрою та злості у напрямку гравця, та було не доречно і не правильно, що це було адресовано у бік гравця і отже образило його, тому хочу попросити вибачення за цей інцидент і пообіцяти що подібної ситуації більше не повторится.
1776608114434.png

image1.png

1776608858054.png

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання знято не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі