- 27 Лис 2025
- 8
- Нікнейм адміністратора
- Edward Merssi
- Ваш статичний ID
- 14365
- Звʼязок з Вами
- jeng_ff tg elizabetha18 ds
- Детальний опис скарги/ситуації
- Хочу щиро вибачитися за свою поведінку. Я усвідомлюю, що вчинив аморально та недопустимо, порушив правила і завдав дискомфорту іншим учасникам. Це була помилка.
Я зробив висновки та надалі обіцяю сумлінно дотримуватися правила серверу й поважати всіх его учасників.
Прошу вас розглянути можливість зняття блокування. Мені важливо повернутися та грати на цьому сервері.
- Посилання на докази
- не заходить в акаунт
- Яке покарання оскаржуєте
- 1 варн
Мне видали 3 варн отримав бан на 7 дней хочу оскаржити его, зрозумів свої помилки
Хочу щиро вибачитися за свою поведінку. Я усвідомлюю, що вчинив аморально та недопустимо, порушив правила і завдав дискомфорту іншим учасникам. Це була помилка.
Я зробив висновки та надалі обіцяю сумлінно дотримуватися правила серверу й поважати всіх его учасників.
Прошу вас розглянути можливість зняття блокування. Мені важливо повернутися та грати на цьому сервері.
Хочу щиро вибачитися за свою поведінку. Я усвідомлюю, що вчинив аморально та недопустимо, порушив правила і завдав дискомфорту іншим учасникам. Це була помилка.