Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Азазелло и бородач для нокса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Doll Blue

Козак
11 Кві 2025
41
  1. Нікнейм адміністратора: Азазелло и бородач
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 16894
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: Пересоздаю так как в прошлой жалобе указал не ту ссылку, можете ее закрыть/удалить. Не согласен с решением оправдывающим админа, ибо я не вижу логики в выдаче наказания если у админа отсутствуют доказательства нарушения. Презумпция невиновности так или иначе должна быть задействована. ТЕМ БОЛЕЕ тикет я открывал не просто так и я ему ДВАЖДЫ указал на то, что он ошибся. Дабы не было этой ситуации он мог просто признать свою вину и СНЯТЬ С МЕНЯ МУТ, но нет, он продолжил гнуть свою линию доказывая что правило:
    2.16. Заборонено поширювати особисті облікові записи в Telegram або Discord у VIP-чаті з метою реклами. | Mute 60-120 хвилин.
    Запрещает мне ВООБЩЕ В ЛЮБЫХ ЦЕЛЯХ свои контакты оставлять. ХОТЯ В ПРАВИЛЕ УКАЗАНО ЧТО КОНКРЕТНО ЗАПРЕЩЕНО.

Ну и закрытие тикета без решения вопроса и дальнейшие угрозы в виде бана так же должны быть учтены.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Бородач.8700/
  6. Дата видачі покарання: 20.07

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Повторюю текст з минулого звернення:
Вітаю. Вичерпна відповідь була надана. Головний адміністратор розгляне звернення найближчим часом.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
З даним адміністратором буде проведенна додаткова бесіда згідно правил а також погрози блокуванню. Додатково частина винагороди буде утримана під час наступної виплати.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі