Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Администратору NOX

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Skandal

Козак
24 Жов 2025
53
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
27444
Звʼязок з Вами
weedlove88
Детальний опис скарги/ситуації
Сидел на проверке, с чит хантером у меня ничего не нашли, потом по подключались админы такие как Виктория Рейз Буффало и тд, и начался какой то что ли булинг, я сказал что не имею желания общаться с Buffalo так как я общаюсь с чит хантером, и вообще я сейчас на позиции мне не удобно говорить, я в основном в афк стою. И вообще имею же я право не общаться с человеком если я не хочу?
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ibb.co/m5SqfWHB[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
BUFFALO PERMAMENT!
BALAS100

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Про ситуацію знаю, сформую відповідь найближчим часом. Очікуйте

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Під час виклику на перевірку Ви протягом понад 6 хвилин не могли увімкнути демонстрацію екрана. Водночас після так званого «крашу» демонстрацію було запущено одразу, що викликає обґрунтовані сумніви щодо технічних причин затримки.
Звертаємо Вашу увагу, що Ви були заздалегідь попереджені: вихід з гри під час перевірки є порушенням правил і тягне за собою блокування облікового запису.
Під час перевірки на Вашому пристрої було виявлено значну кількість незрозумілих файлів, походження та призначення яких Ви не змогли пояснити або продемонструвати адміністрації. Коли Вам знадобилось відійти, адміністрація пішла назустріч та дочекалась Вашого повернення. Однак після цього всі зазначені файли зникли без будь-яких пояснень.
Також було зафіксовано відкати ігрових моментів, у яких Вашого персонажа було неможливо вбити, що є прямою ознакою перебування персонажа під дією GodMode.
Окрім цього, під час спілкування з адміністрацією Ви поводили себе некоректно, зокрема висловлювали позицію, що саме адміністрація має доводити наявність у Вас читів, а не Ви — підтверджувати гру без використання стороннього програмного забезпечення, що суперечить встановленій процедурі перевірок.
Додатково повідомляємо, що з Вашого боку мали місце неприйнятні та образливі висловлювання в особистих повідомленнях на адресу керівника адміністрації Buffalo, що є порушенням правил спілкування та етичних норм проєкту.

Рішення є остаточним і може бути оскаржене лише головним адміністратором терміном через 30 днів у відповідному розділі.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
UPD: Можливості оскарження немає.
+ ЧСП без можливості зняття.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі